Celebrity style

Emily Ratajkowski har et smart trick, der gør dit grå januar-look interessant

- 27/01/2023

Et lille pop af farve, kan gøre en verden til forskel, når alt er gråt-i-gråt.

Du kender det sikkert.

Du synes, at de grå farver, der dominerer januar, smelter sammen i et stort, kedeligt sammensurium, hvad enten det er vejret, bybilledet eller dit outfit, der er tale om.

Men lidt kan gøre meget på de dage, hvor alt synes uendeligt gråt-i-gråt. For selvom hverken sindsstemning eller vejrudsigten indbyder til at gå kontra med fuld smæk på farveladen, så kan du stadig godt få lidt farve ind i dit hverdagsensemble uden fare for, at det tager overhånd. Case in point? Emily Ratajkowski.

Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix

Modellen, der er bosat i New York, er om nogen bekendt med lange grå dage, bittert vejr og kulde i vintermånederne.

Men på magisk vis formår hun altid at sætte sine outfits sammen, så de falder perfekt ind i den grålige metropolitanske kulisse, men samtidig skiller sig ud.

Som eksempelvis et af de nyeste outfit, som Ratajkowski er spottet i, hvor hun sætter en brun-grå rulamsjakke sammen med mørkeblå jeans med svaj, en sort Hermès-taske og – det geniale element – røde støvler.

Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix

Det dunkle look er som skabt til de regnvåde gader, hvor det på ingen måde slås med byens farver, men alligevel vækker opsigt på mest diskrete vis gennem det røde fodtøj, der løfter udtrykket til et både elegant, vovet og interessant niveau. For ærligt talt: Et par Ugg-støvler eller New Balance-sneakers ville ikke have haft helt samme effekt, vel?

Vi skriver os i hvert fald Ratajkowskis simple, om end effektfulde, trick bag øret næste gang, vi savner lidt spræl på en grå dag.

Læs ogå

Er du træt af double-denim? Så prøv triple-denim som Dakota Johnson