Celebrity style

Bella Hadid spottet i ny trend – og den kan blive din for 130 kroner

- 17/08/2022

Bella Hadid bringer en trend tilbage, vi ikke har set i flere år, men som er superlet, og ikke mindst billig at kopiere.

Ofte er det sådan, at når stjernerne hopper i noget nyt, så kræver det utallige budget- og highstreetkrumspring og en vis portion kreativitet at gøre dem kunsten efter.

Men indimellem hænder det, at det, de tager på, som ser smart ud, faktisk er lige til at kopiere for en slik.

Det er tilfældet med Bella Hadids seneste ’prep school’-inspirerede look bestående af varsity-jakke, stram t-shirt, en grå, knælang nederdel, pæne lak-pumps og (her kommer gamechangeren) knæhøje sorte Nike-strømper.

Foto: Ritzau/Scanpix

At bruge sokker som en synlig accessory er der for så vidt hverken noget nyt eller odiøst i. Vi har efterhånden vænnet os til ankelhøje glimmersokker i sandaler året rundt, og de seneste par år har selv far-sokken i far-sandaler vundet indpas i selv de smarteste pigers garderober. Men det er alligevel mange år siden at vi har set knæhøje strømper. Ja, faktisk er det vel omkring det årti, der synes at poppe op i alt, hvad vi foretager os nu, nemlig 00’erne, og årene lige før og efter.

Et særligt outfit, knæhøje strømper inklusive, kommer frem på mindetavlen, og det er Alicia Silverstone i rollen som Cher i filmen ‘Clueless’ fra 1995. Her optræder hun flere gange iført strømper til knæene – ikke ulig Bella Hadids nylige look.

Foto: Ritzau/Scanpix

Også i serien ‘Gossip Girl’, der havde sin storhedstid i den spæde start af det nye årtusinde (2007-2012) var hyppig leverandør af gode strømpe-looks på de knap-så-artige kostskolepiger fra New Yorks Upper East Side.

Foto: Gossip Girl

Men det er altså ikke kun på film og en enkelt supermodel, at de høje strømper er spottet. De var faktisk også på gaden under den netop afsluttede Copenhagen Fashion Week, hvor den danske model Hanni Gohr havde gjort dem til en del af sit sommerensemble.

Er tendensen noget, du synes om, så er alt looket kræver, at du investerer i et par knæhøje Nike-strømper til den nette sum af 130 kroner. Det er da til at have med at gøre.