Celebrity style

Anne Hathaway genskaber look fra ‘The Devil Wears Prada’ til modeugen i New York

- 15/09/2022

Livet imiterede i den grad kunsten under New York Fashion Week, da skuespilleren mødte op i et outfit, der hyldede en af de mest ikoniske modefilm.

Det er få film om mode, der har haft lige så stor gennemslagskraft, som ‘The Devil Wears Prada’ om den aspirerende journalist Andy Sachs, der lander et job hos magasinet Runway som assistent for den frygtindgydende chefredaktør Miranda Priestly.

For udover at byde på en af de mest kendte forvandlinger på film og flere mindeværdige replikker (behøver vi gengive Meryl Streeps svada om cerulean blue?), så er flere af Anne Hathaways looks fra filmen gået hen og blevet synonym med moden i 2006, hvor filmen er fra. 

Derfor gik det bestemt heller ikke ubemærket hen, da Anne Hathaway under New Yorks modeuge mødte op til Michael Kors-showet iført et helt særligt look.

Med en brun læderjakke, højhalset striksweater og sit ikoniske mørke pandehår var det umuligt ikke at koble den Oscar-vindende skuespillers modeugelook med et af Andy Sachs vigtigste outfits i filmen. 

 

Foto: Mega

Internettet har været på den anden ende af lykke over at se Anne Hathaway hylde sin kendte rolle.

Det er nemlig det allersidste sæt tøj, vi ser Andy i i filmen, da hun netop har været til en ny jobsamtale efter at have sagt op på Runway, hvor hendes personlige stil er blevet raffineret i takt med hendes personlige udvikling.

En klog måde at bruge filmgarderober til at understrege en vigtig pointe, hvor det her er kulminationen på den Andy, vi møder i starten af filmen versus den Andy, vi siger farvel til i slutningen af filmen.

Foto: Mega

Det originale look fra filmen, hvor Andy Sachs endelig har forladt sit job på Runway.

Det er blandt andre stylist Patricia Field, der også har stået bag garderoben til ‘Sex and the City’ og i nyere tid ‘Emily in Paris’, vi kan takke for at have skabt Andys, Emilys, Mirandas og alle andre karakteres garderober til filmen, der er baseret på  Lauren Weisbergers bog af samme navn fra 2003. 

Foto: Ritzau Scanpix

Hathaway sad selvfølgelig side om side med Vogues Anna Wintour, som flere mener Miranda-karakteren er baseret på.

Om det er Hathaways selv eller hendes stylist Erin Walsh, der står bag den stilfulde hyldest til alletiders modefilm, er ikke til at sige. Men én ting er sikkert – hun passede perfekt på forreste række som virkelighedens Andy Sachs.

Læs ogå

Anne Hathaways nye stil bliver ved med at imponere: Her er alle hendes bedste looks