Celebrity style

90’er-minimalisme, når det er bedst: Se 20 billeder af Meg Ryans stil gennem tiden

- 24/11/2022

Vi har samlet 20 billeder af 'You've Got Mail'-stjernen, der har altid været tro mod sin personlige stil og vist, hvordan en minimalistisk garderobe holder gennem årtier.

I de fleste tilfælde kræver det ikke særlig meget andet end nogle gode basiselementer for at skabe en stærk garderobe og en personlig stil. Og er der nogle, der beviser det, er det skuespilleren Meg Ryan.

Selvom hun er mest kendt for klassiske, romantiske film som ‘Da Harry Mødte Sally’, ‘You’ve Got Mail’ og ikke mindst ‘Sleepless in Seattle’, så er skuespilleren også blevet kendt for sine små, runde solbriller, der de sidste mange årtier har været en del af hendes signaturlook.

Men det er ikke kun solbrillerne, der altid har været fast inventar i skuespillerens garderobe. For stilen har hun altid haft styr på, hvor særligt oversize jeans eller bukser parret med en blazer, strik eller hvid t-shirt toppet med et par praktiske sko har været hendes uniform.

På den røde løber har den enkle stil også holdt, hvor go to-looket for Meg Ryan ofte har været en minimalistisk slip-dress – selvfølgelig stylet med de uundværlige solbriller.

En stil, der ikke bare er synonym med 90’ernes basisgarderobe, men også holder den dag i dag. Derfor har skuespilleren stadig holdt fast i den enkle garderobe og er ikke bare blevet dronningen af romantiske komedier, men i den grad også dronningen af 90’er-minimalisme.

Se selv herunder, hvor vi har været i arkiverne for at finde nogle af Meg Ryans bedste stiløjeblikke gennem tiden.

 

Læs ogå

54 nostalgiske billeder af stjernernes stil i lufthavnen