Celebrity style

11 af Blake Livelys bedste graviditets-looks gennem tiden

- 30/09/2022

Blake Lively formår – også i sin fjerde graviditet – at fortrylle os med gode looks på den røde løber.

Hvis der er én familie i Hollywood, vi ikke kan få nok af, er det Blake Lively og Ryan Reynolds.

Ikke nok med, at de udadtil lader til at være det ultimative par, der i øvrigt ofte gør kærligt grin med hinanden på sociale medier, så er de også leveringsdygtige i ægte gode øjeblikke, når de optræder sammen på den røde løber (det gør de heldigvis ofte) – fx da Ryan Reynolds betaget stod og klappede ad sin kone, da hun under det seneste Met Gala foretog et kjoleskift midt på den røde løber.

Men også deres familie, der snart bliver udvidet med et ekstra lille medlem, synes at være indbegrebet af kaotisk idyl, som ikke er til at tage fejl af, hvis man følger parret på Instagram.

Her er de tre døtre James på 7 år, Inez på 5 og 2-årige Betty en livlig affære, som vi også har set i action på den røde løber (kun de to ældste), da Reynolds fik sin stjerne på Hollywood Boulevard.

Foto: Ritzau/Scanpix

Og nu får familien altså fornøjelsen af endnu et barn til flokken.

Men inden det sker, dvæler vi for en stund lidt ved Blake Livelys graviditetsstil.

Siden sine ‘Gossip Girl’-dage (2007-2012) har skuespilleren været et stilikon og udmærker sig ved aldrig at have haft en stylist.

Nope, it’s all her, hvilket er lidt af en sjældenhed i Hollywood-regi.

Uanset om det er hendes top-til-tå orange powersuit eller hendes imponerende, overdådige Met Gala-kjoler, så er det Lively selv, der står bag styling-ideerne.

Og kreativiteten stopper ikke, blot fordi hun bærer på en baby. Gennem årene og de nu fire gange, hun har været gravid, har vi set hende i alt fra stramme kjoler, der viser bulen frem, til glimtende minikjoler og lange gallakjoler.

Skuespilleren har sågar brugt den røde løber til at annoncere sin graviditet gennem sit kjolevalg.

I galleriet nedenfor har vi samlet Blake Livelys bedste graviditetslooks fra 2014 til i dag.

Læs ogå

Her er Rihannas 28 bedste looks under sin første graviditet