Mode

Caroline & Bendtner

- 01/10/2010

Se det store galleri med billeder af Danmarks hotteste par: Caroline Fleming og Nicklas Bendtner

Det bliver ikke meget mere hot end Caroline og Nicklas. Hun er født baronesse med aner tilbage til søhelten Niels Juel, fotomodel, tvstjerne,
parfumeskaber og kogebogsforfatter, han er vokset op i Tårnby på Amager, er Danmarks bedste fodboldspiller og en sikker trumf på det stjernespækkede engelske tophold Arsenal.
Hun er mor til to børn og har været gift med en engelsk rigmand, der er arving til dels det londonske Fleming-bankimperium dels til James Bond-dynastiet, han har dyrket sport hele sit liv, fl yttede til England som 16-årig og debuterede på landsholdet som 18-årig.

Hun tæller Kongehusets unge medlemmer som sine nærmeste venner og er fast inventar på gæstelisten til royale bryllupper og barnedåbe, han har brækket næsen tre gange på banen, været kendt for at feste igennem hver weekend og for at køre grueligt galt sidste efterår på de engelske landeveje på vej til fodboldtræning.
Hun er 35, han er 22.

Det lignede ikke et oplagt match, endsige et oplagt møde mellem de to, men ikke desto mindre faldt de for hinanden med et brag.
Hun optog de populære programmer Baronessen fl ytter ind, hvor hun i en optimal kombination af sine forcer skabte lidt af en seermagnet:
med charme, selvtillid og lækkert hår fik hun sat skik på familier, der selv havde givet op over for alt fra børneopdragelse og til indretning af stuen. I et af programmerne ønskede husets søn sig inderligt at møde sit idol, Nicklas Bendtner, Caroline opfyldte ønsket – og mødte selv manden i sit liv. Et moderne eventyr kunne tage sin begyndelse.