Mode

Bliver denne taske det nye it-item fra Jacquemus?

- 15/03/2022

De små tasker fra Jacquemus har længe fyldt feeds og musthave-lister, men nu kan det meget vel være mærkets nye taske, der overtager pladsen.

Der var fløjet nøje udvalgte gæster ind og hyret lokale modeller, da Jacquemus i sidste uge præsenterede sin nye kollektion ‘Le Splash’ på en strand på Hawaii-øen Oahu.

 

Den franske designer, der i år kan fejre sit brands ti års jubilæum, formår om nogen at skabe shows i bjergtagende omgivelser, der næsten – kun næsten – tager opmærksomheden fra kollektionerne.

Men der skal alligevel meget til at få øjnene fra den kaskade af farver og interessante snit, der fylder Jacquemus’ kollektioner og altid byder på overraskende indslag og detaljer. Og er der noget, der er særligt værd at holde øje med, er det taskerne. 

Læs ogå

Telfar klar med arvtager til deres budgetvenlige it-taske

For her er der nemlig kommet en ny til. ‘La Vague’, som på dansk betyder bølge, blev lanceret i februar og gjorde derfor sin debut på strand-catwalken. Med sin iøjenfaldende form, der, som navnet så bogstaveligt antyder, minder om en bølge, er tasken endnu en i rækken af skulpturelle tasker og accessories, der for tiden pryder de fleste streetstyle billeder.

 

Foto: PR

Her ses 'La Vague' i en orange udgave under præsentation af 'Le Splash'-kollektionen på Hawaii.

Jacquemus er særligt kendt for den lille ‘Le Chiquito’, der har fået enhver modeelsker til at gå efter mini-tasker. Til trods for sin noget upraktiske størrelse (den måler 12 x 9 centimeter), er den blevet et kæmpe hit og har for alvor sat brandets navn på alles læber. 

 

Foto: IMAXtree

'Le Chiquito'-tasken fra Jacquemus er blevet et streetstyle-ikon med sin enkle formgivning, det store metallogo og den lille størrelse.

Vi er vilde med den nye taske, hvis bølgende form virker både forfriskende og enkel i sit udtryk. Og med en pris, der ligger godt tusind troner over den populære ‘Le Chiquito’, kan ‘La Vague’ meget vel være arvtager til titlen som den ultimative it-taske.

Se flere tasker fra showet på Hawaii herunder – for noget ser ud til, vi kan forvente flere taske-nyheder den kommende tid.

Foto: PR

Tasken 'Le Ssac Rond'

Foto: PR

En ny læder-tote var også at se på catwalken, der ser lidt mere rummelig ud.

Foto: PR

Det er ikke kun små tasker, det franske brand kan lave. Mon denne snart bliver mulig at få fingrene i?

Læs ogå

Denne taske er blevet et musthave efter sin medvirken i ‘And Just Like That’