Mode

Binx Walton skal designe sneakers for Superga

- 17/04/2015

Den skønne model Binx Walton går i Suki Waterhouses, Rita Oras og Alexa Chungs fodspor og skal til at designe sneakers for italienske Superga. Se kampagnebillederne og få en smagsprøve på kollektionen her!

Binx Walton er cool på den fede måde, og hendes afslappede skateragtige hverdagsudtryk giver os lyst til smide hælene og hoppe i fede og komfortable sneakers. 

Og det bliver snart endnu federe at hoppe i Binx-inspirerede sko, idet hun ikke blot er blevet ansigt for Supergas SS15 kampagne, men også skal til at designe sin egen AW15 kollektion for det italienske brand!

Læs også: Acne Studios byder foråret velkommen med ny solbrillekollektion

Hun gør navne som Rita Ora, Alexa Chung og ikke mindst Suki Waterhouse kunsten efter, og på de flotte kampagnebilleder kan vi måske ane hvilken stil, Binx i sit kommende designsamarbejde med Superga går efter. Hendes egne designs for Superga lanceres i efteråret/vinteren 2015, og vi er overbeviste om, at der er masser af lækkerier i vente!

Binx Walton har medvirket i kampagner og gået shows for modehuse som Céline, Chanel, Balmain, Salvatore Ferragamo og Roberto Cavalli.

I galleriet kan du se de flotte kampagnebilleder og et udvalg af SS15 kollektionen, som hun også har været kreativ direktør for.