Mode

Barbie muse for Louboutin

- 16/11/2009

Dukken og designeren i fantastisk samarbejde

“Barbie is such an icon; how could I resist such a collaboration?” Christian Louboutin

Enhver anledning kræver de rette sko, og i forbindelse med Barbies 50 års fødselsdag, var der ingen tvivl, da den ikoniske dukke henvendte sig til den anerkendte skodesigner Christian Louboutin, som glædeligt takkede ja til at skabe eksklusivt skodesign til Barbie.

Således gik det til, at dress-up darlingen og den ultimative girl’s best friend slog pjalterne sammen, og ud af det kommer snart tre dukker inspireret af Nefertiti og Marilyn Monroe.

Miniature Louboutins
Til hver dukke hører fire par miniature Louboutin sko indhyllet i blødt silkepapir og godt beskyttet i hver deres Louboutin skotøjsæske. Og festen stopper ikke her, for samarbejdet mellem de to soulmates er foreviget i en kalender “A Year in Paris”, hvor de to ikoner er fotograferet på Louboutin’s favoritsteder, der bl.a. tæller hans landhus og haverne ved Louvre i Paris.

Hele baduljen vil blive solgt i begrænset oplag på den luksuriøse onlineportal net-a-porter.com, hvis kunder allerede tæller Louboutin-glade kvinder, og vælger man at investere i en Louboutin-Barbie for en sum af 100 pund, får man oven i hatten billedet af smykketyven, som ses på billedet her på siden.

Så hold øje med Barbie på net-a-porter.com og christianlouboutin.com hvor de delikate dukker vil blive solgt fra slutningen af november!