Mode

Barbie fejrer 50 års jubilæum i Tivoli

- 10/08/2009

Lørdag den 8. august 2009 hylder Tivoli og Barbie de lyserøde pigedrømme i anledning af Copenhagen Fashion Week og Barbies 50-års jubilæum

Når Tivoli og Barbie fejrer den berømte dukkes jubilæum under den københavnske modeuge, er det for at markere hendes centrale plads i de sidste halvtreds års modehistorie. Den 8. august er der derfor en eksklusiv designudstilling i Rotunden i Tivoli, hvor du kan se eller gense de mest kendte og tidstypiske Barbie designs og opleve de mange udgaver af dukken, der har repræsenteret det skiftende skønhedsbillede gennem tiden.

I installationer med enestående designerdukker og Barbie produkter, samt video, musik og billeder sætter udstillingen fokus på Barbies ikoniske status i den internationale mode- og designverden, hvor verdensberømte modeskabere som Karl Lagerfeld og Gianni Versace har skabt kjoler til den blonde dukke.

Med på udstillingen er også Barbies klassiske tilbehør – se for eksempel den berømte lyserøde Fiat 500, der blev designet med inspiration fra Barbies legetøjsbil i anledning af 50-års jubilæet. Udstillingen er kun åben for danskerne den 8. august, kl. 14-17.

Se programmet her