Mode

Balmain Hair er kommet til Danmark – her er produkterne du skal eje

- 09/09/2016

Balmain Paris er kendt for deres couture, sko og tasker, men Balmain er mere end catwalks og couture - og nu behøver du ikke længere at rejse til Paris for at få et glimt af den fanske glamour.

Balmain Paris er kendt for deres franske couture, sko, tasker og signaturduften Ivoire. Men Balmain er mere end catwalks og couture – Balmain har nemlig også hårprodukter. 

Du behøver nu ikke længere at rejse til Paris for at få fingrene i det franske glamorøse brand, som Kendall Jenner, Adriana Lima og Rosie Huntington-Whiteley er modeller for. Balmain Hair er nemlig endelig kommet til Danmark. 

Se også: Få et stænk af det hypede luksusbrand Loewe 

I marts måned åbnede Kendall Jenner og Gigi Hagid Balmains AW16-show i Paris med helt nyt hår. De to modeller og veninder havde nemlig byttet hårfarve. Stylingen blev verden over kendt som ‘The Big Balmain Hair Swap’.

CEO for Balmain Paris Hair Couture, Steward Guliker siger om stylingen:

“Det kan få folk til at kigge, når du bruger en rød læbestift i stedet for en lilla. Men når du ændrer hår, er det mere dramatisk. Og det er den reaktion, folk vil have.”

Balmain er førende på markedet for high fashion hair-extentions, men Balmain er ikke kun professionelle extensions til saloner – Balmain Hair har både hår, styling, hårplejeprodukter og limited edition accessories.

Med Balmain Paris Hair Couture er det muligt at skifte sit look på få minutter – præcis som på catwalken. 

Se også: Kendall Jenner og Gigi Hagid har byttet hårfarve

Balmain har introduceret en lys grå og pastelfarver i designpaletten bag Fall Winter 2016 kollektionen som en hyldest til alle kvinders naturlige skønhed og styrke. De bløde nuancer og mixet af pasteller har været inspirationen bag denne sæsons limited edition Cosmetic Bag med signatur Balmain ‘kvasten’, som også ses på catwalken. 

Balmain Cosmetic Bag

 Den nye limited edition Cosmetic Bag er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil prøve Balmains hårprodukter. Kosmetiktasken indeholder en Styling Comb og Balmain Moisturizing Shampoo og Moisturizing Conditioner i rejsestørrelser – perfekt til din næste rejse.  Læs også: Så meget har Bridget Jones ændret sig.. og derfor elsker vi hende stadig!  Balmain Paris Hair Couture ready-to-wear extensions, hair additions, styling og pleje samt Balmains limited edition Fall-Winther 2016 Cosmetic Bag kan nu købes i udvalgte danske saloner og på balmainhair.com. I galleriet har vi samlet en masse backstage billeder til dig af Kendall Jenner og Gigi Hagid til Balmains AW16-show i Paris.