Mode

Annonce | Bliv forårs-chik med ECCOs nye sneakers: Instrinsic Karma

- 29/02/2016

Sneakers er en uundværlig del, når det gælder det sporty og cool hverdagslook! Gå derfor foråret i møde med ECCOs nye cool sneakers-kollektion, Instrinsic Karma, som netop er det perfekte bud på et par cool forårs-sneakers!

Overalt i modebilledet ser vi sneakers – og den er kommet for at blive. Og hvis du vil fuldstændig med på moden dette forår og sommer, så er og bliver sneakers en både uundværlig og cool del af det sporty hverdagslook! 

I denne sæson præsenterer ECCO en helt ny kollektion af den populære ECCO INTRINSIC sneaker, der er en cool serie af avancerede sneakers i flot design til moderne og aktive kvinder.

Nyheden fra ECCO har fået navnet ‘INTRINSIC KARMA’, og det er en sneaker, som er designet til at imødekomme den afbalancerede livsstil, der både favner hverdag og fest.

ECCOs ‘INTRINSIC KARMA’-kollektion har hvide såler og fås både i en klassisk sneakers-udgave og en mere praktisk slip-on sko.

Den strikkede overdel i forskellige farver præger hele kollektionen og gør, at designet passer perfekt til sæsonens sporty modetrend.

… Mulighederne er mange, og i galleriet kan du se flere billeder af den cool og chikke ECCO INTRINSIC KARMA-kollektion!

Se mere til den nye ECCO-kollektion HER!

I galleriet har vi samlet nogle af de nye ECCO INTRINSIC KARMA-sneakers.