Mode

34 måder at style sæsonens statement-øreringe på

- 11/04/2017

Lad dig inspirere af gadebilledet, når du skal style denne sæsons smukke statement-øreringe. Vi har samlet 34 inspirerende eksempler på, hvordan de cool smykker kan styles.

Under de internationale modeuger er det ikke kun på catwalken, vi finder inspiration. Der er nemlig mindst lige så meget inspiration at hente fra de mange originale og kreative outfits, som cool kvinder viser frem på gaden. Og i år var der specielt ét særligt smykke, som man kunne spotte overalt i streetstyle-billedet, nemlig statement-øreringe.

Læs også: 5 accessories der kan pifte din hverdagsgarderobe op

Om man er til farver, mest går i sort-hvid, er til et klassisk look med skjorte og trenchcoat eller er typen, der ikke er bleg for at kaste sig ud i vilde prints, kan de cool øreringe styles, så de passer lige præcis, til den personlige stil og udtryk.

De findes nemlig både med pels, i metal, i guld og sølv, med sten og perler og i alverdens sjove former, farver og størrelser, så der er noget for enhver smag.

Statement-øreringene er en perfekt detalje til et outfit både til hverdag og fest, da de hurtigt kan pifte et look op og give det kant. Og ligegyldig hvilken alder man har, kan man sagtens kaste sig ud i de vilde smykker. Flere af kvinderne i galleriet, viser nemlig, at statement-øreringene er en super-chik detalje både på de purunge fashionistaer og på ladylike kvinder.

Se med i galleriet og få inspiration til, hvordan du kan style denne sæsons cool statement-øreringe.

Køb ELLE