Kultur

Ugens udvalgte med Hanni Gohr

- 17/06/2022

Hver uge har vi kurateret en liste med ting, vi gerne vil købe, spise, se og opleve lige nu. I denne uge er det model Hanni Gohr, der blandt andet drømmer feministiske print, at gå under jorden midt på Frederiksberg, en toast med blæksprutte og en måned i Italien.

1

Helle Mardahls væglamper har længe været på min ønskeseddel, og jeg ville bruge dem som loftslamper min gang derhjemme. 
Lampe, Helle Mardahl, 12.500 kr. 

Da jeg er pescetar, er jeg lykkelig over, jeg kan få en klassisk grillet sandwich med blæksprutte lige rundt om hjørnet fra, hvor jeg bor. 
Italo Caffé på Værnedamsvej 10, 1619 København. 

2

De her barnlige, chunky sko kan tilføje humor til et par joggingbukser eller tage seriøsiteten ud af en fin slikkjole. Jeg elsker kontraster. 
Sko, Miu Miu, 4.250 kr. 

3

Indtil jeg en dag får råd til en kunstværk af Ida Thorhauge, så ville et af hendes eventyrlige, feministiske print være en smuk tilføjelse til min væg. 
Litografi, Ida Thorhauge, fra 2.200 kr. 

4
Foto: Torben Eskerod

Når den danske hedebølge rammer, hvis den gør, vil jeg gå under jorden og besøge Cisternerne, hvor det er køligt og hvor kunsteren Chiharu Shiota har lavet mystiske labyrintagtige gange.

5

Jeg læste Anna Juuls første tragikomiske – min yndlingshumor – bog 'Jeg bruger min krop som et møbel', som hun skrev under et pseudonym, og jeg glæder mig til at læse hendes nye bog 'Penge & Bacon'. 
Bog, 'Penge & Bacon', 200 kr. 

Jeg drømmer om, at der på magisk vis bliver revet en måned ud af min kalender til en 'italiano roadtrip', hvor første stop skulle være Napoli for at spise pasta og så ligge på en tætpakket, lokal strand.

Læs ogå

Model Hanni Gohr: Derfor bruger jeg aldrig concealer