Annonce

Tag julen med hjem med den nye Peugeot 3008 SUV

- 29/11/2017

It's beginning to look a lot like christmas... Så tænd for varmen i sæderne, indstil radioen på julemusik, og kør ud i det grønne, så du kan fylde din Peugeot 3008 SUV med essensen af jul!

Så blev det endelig december og julen er dermed lige om hjørnet.

Og lige så dejligt det er at kunne pynte op med alt det bedste fra julegemmerne – det arvede, det nyindkøbte, det hjemmelavede – lige så skønt er det at fylde stuerne med den friske duft af alt det, vi kun inviterer indenfor netop nu: gran, mos, grene med lav…

Så tænd for varmen i sæderne, indstil radioen på julemusik, og kør ud i det grønne, så du kan fylde din Peugeot 3008 SUV med essensen af jul! 

Der er mange gode grunde til, at Peugeots 3008 SUV er kåret til Årets bil 2017 ikke bare i Danmark, men i hele Europa, for der er simpelthen tænkt på alt! 3008 er en crossover, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistancesystemer, der giver tryghed på vejen.

 

3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem. Og du vil uden tvivl få julelys i øjnene af det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i-Cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech-køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informationer, som du har behov for – radio, aircondition, navigation, telefon og meget mere.

 

3008 er med andre ord inkarnationen af den moderne bil!

 

Du kan læse meget mere om Peugeot og Peugeot 3008 SUV HER.