Annonce

Sådan holder du dig stærk og gør din Stay Strong Skyr endnu mere powerful

- 28/04/2017

ELLE har i samarbejde med Stay Strong Skyr fokus på, hvordan man holder kroppen stærk og kan toppe sin skyr med gode fedtstoffer fra nødder og friske vitaminer fra frugt og bær. Redaktionen har testet den feminine styrketræning og den proteinrige skyr og udviklet anbefalinger til sunde skyr-toppings.

Hvordan holder man sig egentligt stærk? Det gør man gennem effektiv træning og god kost. Det var omdrejningspunktet, da ELLE-redaktionen sammen med Stay Strong Skyr startede en morgen med barretræning og skyr-bar med de lækre, cremede og smagfulde Stay Strong Skyr-varianter, til en vaskeægte power-start på dagen! 

En sund krop er en stærk krop. En af de træningsformer, der vinder hurtigst frem i udlandet og herhjemme for tiden er barretræning –  en effektiv form for styrketræning, der tager udgangspunkt i øvelser fra ballet, pilates og yoga og giver lange, stærke og smidige muskler, en flot holdning og en feminin figur. Og så giver den masser af god styrke indefra. 

ELLE-redaktionen har testet barretræning hos træneren Kristina Trolle, der tog redaktionen gennem en effektiv barre-klasse med funktionel træning, der gav appetit til Stay Strong Skyr-baren, som ventede bagefter. 

Se filmen fra ELLEs styrkende barretræning og Stay Strong Skyr-bar her:

Men et er træning, og et andet er kost, når man vil holde sig stærk, og give kroppen gode proteiner at arbejde med efter træningen. Her er skyr, der er rig på proteiner, et fint alternativ til almindelig yoghurt, og kan spises som morgenmad eller som et effektivt mellemmåltid efter træning. For at gøre skyren endnu mere powerful kan man med fordel toppe den med nærende toppings som sunde, grove kulhydrater, gode olier fra nødder og frø og vitaminer fra frisk frugt i alle regnbuens farver.

Lige netop dette – barretræning og skyr med gode toppings – nød ELLE-redaktionen godt af efter den benhårde barretræningsklasse med Kristina Trolle. Efter træningen ventede nemlig en overdådig Stay Strong Skyr bar med et overflødighedshorn af sunde toppings, der gav ekstra energi og næring til kroppen efter træningen. Stay Strong Skyr baren bestod af de to Stay Strong Skyr varianter: Tahiti-vanilje og jordbær/lime, der begge er laktosefri. 

Her er ELLE-redaktionens tip til sunde Stay Strong skyr toppings:

  • Vælg friske frugter som appelsiner og kiwi, der er særligt rige på C vitaminer og ananas, der dulmer sukkertrang, og desuden har et højt indhold af vitamin A, B, C, og E – og essentielle mineraler som jern, zink og magnesium. 
  • Få gode fedtstoffer fra nødder og frø, som valnødder, chiafrø og hampefrø, der er rige på de gode omega-3 fedtsyrer og naturlige proteiner
  • Skab en vedvarende mæthedsfornemmelse med grove kulhydrater, eksempelvis ELLEs sukker- og glutenfri granola, som du får opskriften på her 

Om Stay Strong skyr

Stay Strong Skyr er en serie af proteinrige skyr-produkter, der udmærker sig ved sin særlige cremede konsistens og smagsvarianter. Ud over at skyren er rig på protein og calcium er alle skyrprodukter fra Stay Strong Skyr laktosefri. Stay Strong Skyr har to skyr-variationer: En med Tahiti-vanilje og en med jordbær/lime, der giver den syrlige skyr-smag et delikat tvist. Desuden lancerer Stay Strong Skyr dette forår to nye drikkeskyr i smagsvarianterne blåbær-acai og vandmelon-granat-æble. Stay Strong Skyr er en del af Coops sortiment og fås i praktiske 0,5 liters bægre, der er nemme at få spist. 

Læs mere om Stay Strong Skyr her.

Se billederne fra ELLEs Stay Strong Skyr-kreationer og barretræning i galleriet nedenfor. 

Til barretræningen havde Casall klædt ELLE-redaktionen på til formålet med tights og t-shirt, der sikrede en optimal træningsoplevelse, og Broste leverede service til æstetisk servering af Stay Strong skyren.