Annonce

Sådan får du en miljøbevidst og stilfuld sommerbilferie

- 02/06/2020

Sommeren 2020 byder måske ikke eksotiske feriedestinationer, men er den oplagte mulighed for at opleve de smukkeste sider af Danmark set fra landevejen - og det skal selvfølgelig foregå i en hybridbil, hvor stil, design og klimaansvar forenes på fornemmeste vis.

Sommeren 2020 byder måske ikke på samme eksotiske feriedestinationer, som du er vant til, men det er ingen undskyldning for at skorte på sommereventyr. 

 

Det er nemlig den oplagte mulighed for at opleve alle de smukkeste sider af Danmark set fra landevejen – og som den miljøbevidste kvinde, du jo selvfølgelig er, er eneste rigtige valg til den slags ekskurtioner en hybridbil, hvor stil, design og klimaansvar forenes på fornemmeste vis. 

 

Franske DS har indtaget Danmark med sin unikke forening af historiske rødder og et modigt avantgardedesign samt en række banebrydende og miljøbevidste teknologier. I 2020 lancerede DS-brandet den første hybridmodel, den populære DS7 Crossback E-Tense. Hybrid-modellen forener innovative hybrid-teknologier med klassiske high perfomance-køreegenskaber som 300 HK-motor og firhjulstræk samt de velkendte DS-detaljer og fornemmelse for finesse, der gør DS-brandet til bilernes svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.

 

Foto: ELLE x DS

 

Uanset om sommeren byder på et smart ’city-scape’ eller flere kilometer på de danske landeveje, kan du sætte dig bag rattet med god samvittighed i den nye DS 7 Crossback E-Tense, både på stil- og på miljøfronten. Bilen forener nemlig sublime, agile køreegenskaber med et innovativt hybrid-system, pakket ind i et elegant og æstetisk fransk design med detaljerne i højsædet.

 

Bon voyage.

 

Læs mere om DS Automobiles og DS 7Crossback E-tense her.