Annonce

Sådan ankommer du til festen med stil

- 04/11/2019

Festsæsonen er over os, og selvfølgelig skal du ankomme til de sofistikerede soiréer i en karet, der er lige så funklende som dit outfit og din makeup. Vi guider til den ultimative feststil i samarbejde med DS Automobiles og Sisley Makeup.

Parlez-vous party?
 

Lige om lidt er festsæsonen over os. Det betyder, at du kan gå all-in på outfits, der glimter og make-up der stråler! 

 

I år skal du ikke holde dig tilbage for at hoppe i kjoler, der sender tankerne tilbage til 1970’ernes og 1980’ernes disco-tider med alt hvad det indebærer af pailletter, glimmer og metallic materialer. Tendensen er at spotte hos alle de største internationale designere, der alle byder op til dans med deres vinterkollektioner. 

 

Foto: ELLE x DS

 

Og kjolerne står ikke alene: Makeuppen matcher naturligvis, og et brand, der træder dansen an på glitterfronten, er det eksklusive franske makeupbrand, Sisley. Med øjenskygge-serien Phyto Ombre Eclat kan du skabe dramatiske effekter over øjnene, med masser af skygge og dragende glitter.

 

I videoen nedenfor kan du lade sig inspirere til dit næste fest- og makeup-look skabt med produkter fra Sisley.

 

 

I galleriet nedenfor kan du se de produkter, der er brugt til at skabe festmakeuplooket. 

 

 

Selvfølgelig fortjener looket, at du skal ankomme til de sofistikerede soiréer i en karet, der er lige så funklende som dit outfit.

 

Med den nye DS 3 Crossback går du ikke ned på glitter og glam! Hvert element i bilens design er nemlig æstetisk gennemført med diamantformede detaljer, som matcher dit festlook og indbyder til dans a la disco delight.

 

DS-brandet gør op med konventionerne og integrerer fransk knowhow om finesse og kvalitetsprodukter i bilernes verden. Nøgleordene er udsøgte materialer, raffinerede håndværksmæssige detaljer og avancerede teknologiske innovationer. DS er som skabt til dig, der drømmer om formfuldendt og überfransk design og passioneret køreglæde i ét. Kort sagt en bil til dig, der ønsker bilens svar på haute couture.

 

Direkte til dig fra Paris.

 

Læs mere om DS Autombiles og DS Crossback her.