Kultur

Remee

- 04/03/2009

Møde, telefonmøde, møde igen, fotoskydning, en fed wannabe due, i studiet, flere møder... musiker og producer Remee har ladet ELLE kigge i sin dagbog.

06.00 Lander i Kastrup efter fem dage i Bangkok, hvor jeg har deltaget i en del møder omkring et nyt netmagasin, som jeg er ved at starte. Henter min bil på Hilton. Her har jeg har været så heldig at få lov til at parkere.

07.00 Kommer hjem og skynder mig at pakke ud. Løber en tur i Frederiksberg Have. Jeg har sovet hele vejen fra Bangkok, så jeg er ikke træt. 08.00 Diskuterer med min datter på ni år, som har fået en absurd dyr telefonregning. Jeg kan godt huske en dag for nogle uger siden, hvor vi var i Tyrkiet, og hun brugte en hel dag på at se fjernsyn og lege med sin telefon. Men det er jo svært at nægte at betale, når hun kun er ni år. Tror, jeg skal finde ud af noget taletidskort.

08.15 Ringer rundt til forskellige folk og får afklaret nogle løse ender. For det meste er det min egen skyld, fordi jeg ikke har fået udtrykt mig klart nok.

08.30 Møder op ude på Sun Studios, hvor jeg skal lægge stemme til en duefigur i en ny Disney-tegnefi lm. Det er en kæmpe drøm, jeg altid har haft. Jeg fik endelig sagt det til nogen, og så fik jeg min første rolle – og det var så at være en fed wannabe-due i ét minut. Men det var en stor oplevelse for mig.

11.00 Bliver ringet op af min agent, som fortæller, at vi ligger nummer ét på den koreanske hitliste med nummeret Mirotic, som Thomas Troelsen og jeg har produceret for et koreansk band, der hedder TVXQ.

11.15 Møder op i et fotostudie på Østerbro, hvor jeg skal have taget billede til ELLE. Kommer en time for tidligt, fordi jeg har kigget på uret på min ovn, som jeg har glemt at stille om til vintertid.

12.30 Min partner, Jacob, og jeg har møde med Jan Fog fra Liebhaverne vedrørende et TV2-program fra Tyrkiet om vores boligprojekt Oasis Club – et projekt, hvor både Jacob og jeg samt en masse af vores venner har huse – sådan lidt ‘Facebook in real life’. Tyrkiet har altid været et fyord for liebhavere, så det har taget lidt tid at få Jan Fog til at tro på det, men nu medvirker han i to programmer dernedefra.

14.30 I studiet med Thomas Troelsen (musiker og producer, red.). Vi skal færdiggøre en sang til en japansk stjerne, der hedder Boa, og lave tracks klar til vinderen af den engelske X factor, som kommer til Danmark i næste uge.

16.00 Kort afbrydelse, da min presseagent ringer og fortæller, at den dårligste anmeldelse, Basim overhovedet har fået på sin debutplade, sjovt nok kommer fra DR selv. Jeg er helt holdt op med at læse anmeldelser eller artikler om mig selv. Det er spild af tid, og man kan ikke undgå at blive enten selvoptaget eller selvkritisk – der kommer ikke noget godt ud af, at jeg hele tiden skal forholde mig til mig selv. Derfor læser min presseagent alt igennem og giver mig derefter en daglig situationsrapport.

20.00 Middagsmøde på Umami med Martin og Torben fra firmaet NetPublications. De skal stå for hele ‘interfacen’ til mit kommende netmagasin, www.remeeandfriends.com. Det er et spændende projekt, som jeg glæder mig meget til.

22.30 Mødes med min partner, Jacob, på Bali, en skummel restaurant, der ligger ved siden af en stripbar på Kgs. Nytorv. Han skal af sted til Tyrkiet i morgen, så vi skal lige have styr på nogle aftaler.

23.00 Mads Kornerup fra Shamballa Jewels støder til – vi er ved at lave en smykkeserie sammen.

01.00 Hjemme i min seng. Jeg har gang i så mange forskellige projekter for tiden, så jeg besluttede mig for to måneder siden for at stoppe helt med alt, hvad der hedder alkohol og røg. Så når klokken er over midnat, bliver jeg
rigtig træt. Men det har haft en positiv effekt – jeg er meget mere effektiv og mindre stresset.

Se remee&friends her