Kultur

Prada søger unge forfattertalenter

- 04/08/2015

Det italienske modehus Prada og forlaget Giangiacomo Feltrinelli Editore præsenterer nu den tredje udgave af Prada Journal. Spirrende forfattertalenter hyldes, og prisen Prada Feltrinelli Prize uddeles.

Er der en forfatter gemt i dig? Så er Pradas internationale forfatterkonkurrence, Prada Journal, nok lige noget for dig.

Læs også: Copenhagen Summer Dance: Oplev dans i verdensklasse – helt gratis!

Prada Journal og prisen Prada Feltrinelli Prize blev lanceret i 2013 med ønsket om at skabe en uafhængig litterær platform for unge forfattere verden over, der med talent og dedikation mestrer det skrevne ord.

Nu løber den tredje omgang af Prada Journal af, og dette års tema er “Illuminations, shadows and mirages. Things are not always what they seem”. 

Læs også: Fashion Talks: Oplev nogle af modebranchens største personligheder

Vinderne af konkurrencen vil blive belønnet med en sum penge, og deres historier udgives som eBook i Prada Journals digitale samling og i Feltrinellis Zoom-katalog. Vinderne findes af en særligt udvalgt jury med internationale litterære eksperter. Navnene på juryens eksperter offentliggøres løbende. 

Konkurrencen er åben fra den 23. juli – 31. august 2015, og du kan deltage og læse meget mere om konkurrencen på Prada Journals hjemmeside