Kultur

Pludselig dukkede Jennifer Coolidge op til Diesel-showet i Milano – og så alligevel ikke

- 23/02/2023

Gæsterne til Diesels AW23-show fik sig noget af en celeber overraskelse, da en af Hollywoods mest populære stjerner øjensynligt dukkede op på den røde løber.

Jennifer Coolidge er ikke til at komme uden om for tiden.

Siden sin rolle som Tanya McQuaid i HBO-serien ‘The White Lotus’ er hun blevet et af de mest elskede Hollywood-ikoner, der altid får smilebåndene til at rejse sig.

Om så det er i en reklame for et makeup-mærke, i en kaotisk tale eller på den røde løber, så formår hun altid at smitte med sin autentiske jeg. Og selvom vi efterhånden er blevet vant til at se hende på den røde løber, så er det ikke lige frem til modeshows, hun plejer at vise sig.

Lige indtil onsdag.

Der dukkede den populære stjerne pludseligt op til Diesels AW23-show i Milano, hvor hun fik flere til at stoppe undrende op, da hun ankom i et denimsæt med metalliske detaljer og en bomberjakke i sølv. For var det nu også virkelig Jennifer Coolidge, der stod foran dem?

Foto: Sgp/SIPA/Ritzau Scanpix

Er det... Jennifer Coolidge til Diesel-showet?

Nej, det var det (desværre) ikke.

Selvom det ved første øjekast kan være svært at se, så var det ikke Coolidge selv, der troppede op, men derimod den vanvittigt talentfulde drag queen og protese-artist Alexis Stone, der er kendt for sine livagtige makeup-transformationer af kendte mennesker.

Sidst den britiske drag queen, der har tæt på en million følgere på Instagram, imponerede med sine evner til at efterligne kendte karakterer ved brug af silikoneproteser og makeup, var da hun til Balenciagas show i Paris i juli sidste år ankom som filmkarakteren Mrs. Doubtfire, der oprindeligt blev spillet af Robin Williams i filmen af samme navn fra 1993.

Foto: Da Silva/Ritzau Scanpix

Alexis Stone som Mrs. Doubtfire til Balenciaga-show i 2022.

Den vilde gimmick ser ud til at blive noget af en fast performance for Alexis Stone nu, hvor hun også har taget Jennifer Coolidge under sine kyndige makeup-vinger og sat skuespilleren i en setting, vi ikke havde forventet – men bestemt håber at se hende i en dag i fremtiden. 

Indtil det en dag sker, kan du herunder se, hvordan det så ud, da Alexis Stone skulle forvandle sig til den populære skuespiller i anledning af det store show.

Læs ogå

Influencer kommer som Mrs. Doubtfire til Balenciaga-show – og ligheden er slående