Oplev

Weekendplaner, drømmesko og duften, du vil tage bad i: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 17/03/2023

I denne fredagsliste fremhæver ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, bl.a. en hypet sweater, en forførende duft og det, hun allerhelst vil bruge weekenden på.

1

Feminine enough for a flirt

Sådan skriver brandet La Bagatelle selv om 'The Rosa Dress", som de har lanceret denne uge. Så yndig og fin. Jeg ville style den med velourballerina med rem fra Den kinesiske butik.

Kjole, La Bagatelle, 6.700 kr. 

2

Himmel og hav 

Jeg satte nærmest himmel og hav i bevægelse for at regne ud, hvor jeg kunne placere den her vintage-kommode i min lejlighed, da jeg så den på Instagram forleden. Og overvejede også et kort sekund bare at købe den og stille den i mit kælderrum, indtil jeg en dag får plads. Jeg elsker den hotte pink farve og den smukke patina. 

Kommode, Neroli Vintage, 3.800 kr. 

3

Mermaid Choker

Fint og enkelt perlesmykke, der både vil spice en hvid T-shirt op til hverdag og være flot med en festtop. 

Halskæde, Sophie Buhai, pris på forespørgsel. 

4

En god start 

Jeg har været en tur forbi Italo Caffé til en solid start på dagen. Mit forårsforsæt er flere morgenaftaler inden arbejde.

5

Køb den før din nabo 

Den hypede - og ellers udsolgte - Sita Murt-strik er på hylderne hos Damernes Magasin. Jeg ved allerede, det er sådan et item jeg vil bruge igen og igen, som vil redde mig fra tøjkriser, når jeg skal ud. Smart køb. 

Strik, Sita Murt hos Damernes Magasin, 1.400 kr. 

6

Tag bad 

Jeg har, måske lidt sent, fået øjnene (eller duftesansen) op for Le Labos 'Santal 33'-duft og vil lige nu både drikke, spise og tage bad i den. Det er svært, hvis ikke umuligt, at beskrive en duft, men den her er både varm, sensuel og mystisk. 

Parfume, Le Labo, 1.400 for 50 ml. 

7

These shoes were made to look at 

I ELLEs martsnummer (på gaden nu) har Styling Editor Agnes Buch stylet den svenske model Sabina Karlsson i de her satinwedges fra Acne Studios, og siden jeg så dem første gang, har jeg (no kidding) drømt om dem om natten. Jeg tror simpelthen ikke, man kan have en dårlig aften, hvis man har dem her på. 

Wedges, Acne Studios, 3.700 kr. 

8

Movie night 

Jeg vil allerhelst bruge min weekend i biografen og på at se Malou Reymanns nye 'Ustyrlig', der handler om kvindeanstalten Sprogø i 1930'erne.

9

Inderst inde 

Triumphs Wild Peony Florale-serie er både behagelig og superforførende.

Bh, Triumph, 660 kr.