Oplev

Stine Goyas tips til København

- 15/08/2013

ELLE har snakket med cool københavner og designer Stine Goya, som giver dig sine bedste tips til Danmarks skønne hovedstad

Stine Goya har netop åbnet sin første flagship store på Gothersgade i indre København. Her har hun skabt et unikt og appetitligt butiksunivers, der passer perfekt ind i det univers, hun allerede er kendt for.

Den smukke designer har været med til at gøre København til en modeby. Med sine fantastiske kollektioner har hendes modeshows år efter år været en af de helt store attraktioner ved Copenhagen Fashion Week. Derfor kommer det heller ikke bag på os, at hun som vaskeægte københavner har opdaget fine perler i vores skønne hovedstad, hvor hun både kan nyde fritid med sin mand (som hun blev gift med for blot et par måneder siden) og sin lille søn, Elliot, og få en god kop kaffe midt i en travl arbejdsdag. Vi har fået hendes bedste tips til København – og nu får du dem også.

Hvor er man sikker på at få en god drink eller en kold øl?
“Fortunen – særligt her om sommeren!”

Hvor har du oplevet de bedste koncerter?
“Jeg skal ind og se det amerikanske electro-folkband Poliça på lille Vega den 19. august, det glæder jeg mig meget til. Men jeg er især glad for at opleve koncerter på Store Vega. Der bare en helt speciel stemning.”

Hvor skal man tage ud at spise?
“Jeg spiser tit på Famo Metro ved Lille Trianglen på Østerbro. Det er italiensk mad, og det er både hyggeligt og lækkert.”

Har du et ‘chill out’-sted?
“Fælledparken er altid et godt sted, men ellers bare ved vandet. Jeg elsker at være ved vandet.”

Kan du anbefale et godt kaffested?
“Vi har kontor lige ved Nørrebrogade, så jeg besøger tit Kaffebaren på Elmegade. Den er virkelig hyggelig!”

Hvilket brokvarter kan du bedst lide i København?
“Jeg må nok sige Nørrebro. Der er lidt råt, og der er en god blanding af mennesker.”