Oplev

Restaurantåbning og drømmesko: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 31/08/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en ny restaurant i København, et par drømmesko og efterårets strik.

1

Restaurantåbning 

Folkene bag de populære københavnerrestauranter Omar, Safari og Lamar er klar med endnu et spisested og denne gang i Nordvest. Kima slår dørene op fredag den 1. september, så hvis du skynder dig, kan du være en af de allerførste til at sætte tænderne i menuen, der bl.a. rummer confiteret kanin og ananassorbet & friskostis. Jeg skal forbi asap. 

Frederiksborgvej 2, 2400 København NV.

2

Sidste chance

Det er ved at være sidste chance for at se ELLE og fotograf Lasse Bak Mejlvangs Backstage-udstilling på Designmuseum Danmark. Udover den udendørs udstilling, der rummer backstagefotos fra CPHFW, er der en mindre udstilling ved navn A Model's Diary indenfor med fotos af fire danske topmodeller, som Lasse Bak Mejlvang har fulgt ved fire internationale modeuger. Kan ses frem til søndag den 3. september. 

 

 

Florence

Jeg har været på sensommertur til Umbrien og Firenze og vil lade mig inspirere af den italienske æstetik hele efteråret. De hvide blondegardiner, den tunge brunne træ og pasta, pasta, pasta. Og vin! Jeg elskede især Trattoria Marione i Firenze og den lille klosterby Assisi.

These shoes ... 

Are made for walking. Jeg fandt dem i New Balance-butikken i Firenze den anden dag og har helt alvorligt talt ikke haft andre sko på siden.

3

These shoes on the other hand ... 

Er måske ikke ligefrem made for walking, men de er fandeme pæne. Made for sitting med krydsede ben. 

Mules, Manolo Blahnik hos Mytheresa, 6.670 kr. 

 

4

Soft pink 

Jeg vil starte efteråret ud i denne vamsede pink strik, som både vil være god til hverdag med jeans og sneakers, men også til fyraftensfest med skift til et par hæle og et par markante øreringe. 

Stik, Lovechild, 3.000 kr. 

5

Fransk i særklasse 

Jeg er en sucker for en fransk bistro, og der er efter min mening bare ikke nogen, der slår Maison. Her en 10/10 omgang profiterol til familiemiddag i sidste uge. 

Dronningens Tværgade 43, 1302 København K. 

Moodboard 

En af mine favorit-koble-fra-aktiviteter er at lave mapper med pins på Instagram. Jeg har altid gang i en med boliginspiration, en med outfits og en med smykker. Hermed sidstnævnte, der rummer en hel del Corali, Olga Bonne, Elhanati, Griegst, Marlene Juhl Jørgensen, Sophie Bille Brahe, Lié Studio, Sara Jin Mi og Nadia Shelbaya. Med andre ord: VIRKELIG seje danske brand.

Læs ogå

Nyt sandwichsted og Sea New York-popup: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

 Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.