Oplev

Restaurantåbning, lagersalg og fernisering: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 29/09/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en kunstudstilling med fem unge, danske kunstnere, to populære modelagersalg og en ny restaurant.

1

Rodløs 

Hos Rodløs kan du lige nu opleve kunst af fem unge, danske kunstnere, der ifølge kuratorerne er nogle af de mest spændende upcoming kunstnere lige nu. Jeg har særligt øje på Astrid Specht Seeberg (kunstneren bag keramikværket her) og Liva Jo, der begge viser. Find alle detaljer om hvor og hvornår via linket herunder.

2

Pink hygge 

Faldt over dette billede af kunstner Octavia Mackenzies hjem på Instagram den anden dag. Drømmer nu om pink sofa.

3

K U L E S Z A + P I K

Helt ærligt må man jo på dansk fnise lidt over den kreative duos navn, men ikke desto mindre er Agnes Kulesza og Lukas Pik virkelig dygtige til det, de laver. Her er det en kampagne, som de har skabt for italienske Agnona. Så flot!

4

ELLE Awards 2023

Fredag den 22. september løb ELLE Awards 2023 af stablen, og jeg havde den seriøst udsøgte fornøjelse at hoppe i det her smarte sæt af Nicklas Skovgaard, som i øvrigt var nomineret i kategorien 'Årets nye navn'. Skovgaard er i den grad one to watch, hvis du ikke allerede gør det. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, ved min side var i Christopher Esber.

5

Skall du stå i kø? 

Hehe. Ja, sådan plejer det at være, når Skall Studio inviterer til lagersalg, men når du kommer frem til de hellige gemakker, kan du gøre dig en solid investering til en god pris. Genialt. Hvornår? 7. og 8. oktober, men se alle detaljer i linket herunder.

6

Berlin getaway? 

Hvis du tilfældigvis er på de kanter, holder danske AF Agger også lagersalg d. 5-7. oktober. Se deltajerne i linket herunder.

7

Kale 

Sneakers til jeg dør. Seriøst. Får hjertebanken ved synet af disse Cream/Kale GEL-1130™️ fra Asics.

8

Restaurantåbning

Hvis jeg var hjemme denne weekend, ville jeg asap booke et bord på helt nyåbnede Locale 21 i Indre By. Jeg har kun set smugkig fra pre opening-ugen, men det ser lovende ud.

Læs ogå

Lagersalg og teaterforestilling: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.