Annonce

Restaurant Babylon inviterer til ‘Fireside Chat’ med kendte danskere i samtale om aktuelle samfundsemner

- 02/12/2022

Restaurant Babylon præsenterer konceptet 'Fireside Chats', hvor de i resten af 2022 og frem til foråret 2023 gør plads til en række spændende samtaler mellem kendte danskere som Tommy Ahlers og Bjarke Ingels, Louise Alenius og Lone Frank og Nagieb Khaja og Jan Grarup.

Resten af året og ind i foråret 2023 er Restaurant Babylon i København klar med et nyt koncept, som – ikke bare ud fra navnet at dømme lyder hyggeligt og perfekt til den kolde tid – også byder på et stærkt line-up af spændende danske navne og aktuelle emner. 

Konceptet har fået navnet ‘Fireside Chats’, hvor man i forbindelse med en tilhørende middag på restauranten kan overvære udvalgte, kendte danske navne i samtale og debat om et aktuelt emne. 

Det er navne som Tommy Ahlers og Bjarke Ingels i en samtale om fortrydelse og fremtid, Sherin Khankan og Abdel Aziz om religion og kærlighed og Nagieb Khaja og Jan Grarup om at arbejde med livet som indsats. 

Moderatoren for de ni talks er den prisvindende journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som har skrevet bøger om alt fra Nicklas Bendtner og Medina til dansk hiphops historie og Noma. 

Se programmet nedenfor. 

07. december 2022: Peter Heine Carlsen om hvordan arbejder man for et geni, kunstig intelligens, og hvordan snyder man i skak

Magnus Carlsens skaktræner Peter Heine

14. december 2022: Moeisha Ali Aden & Nicklas Bøhm om had, transfobi og samtykke

Performer, foredragsholder, forfatter, aktivist og transkvinde Moeisha Ali Aden og journalist og tilrettelægger af den prisvindende DR dokumentarserie “Uden samtykke” (2022) Nicklas Bøhm. 

11. januar 2023: Bjarke Ingels & Tommy Ahlers om fortrydelse og fremtid

Arkitekt og stifter af og kreativ partner i tegnestuen BIG Bjarke Ingels og iværksætter og tidligere Uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers. 

25. januar 2023: Louise Alenius & Lone Frank om censur i kunst og forskning

Sanger, musiker & komponist Louise Alenius og videnskabsjournalist, forfatter og foredragsholder, Lone Frank.

08. februar 2023: Sherin Khankan & Abdel Aziz om religion og kærlighed

Imam, forfatter, religionssociolog, NGO-direktør, foredragsholder og samfundsdebattør Sherin Khankan og journalist, debattør og radio- og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud. 

15. februar 2023: Nikolaj Jacobsen & Mikkel Hansen om at være verdens bedste

Landstræner i håndbold, tidligere landsholdspiller og TV-ekspert Nikolaj Jacobsen og håndboldspiller for Aalborg Håndbold, udnævnt som verdens bedste tre gange Mikkel Hansen.

22. februar 2023: Nagieb Khaja & Jan Grarup om at arbejde med livet som indsats

Krigskorrespondent, dokumentarinstruktør, forfatter & vinder af Cavling-prisen 2022 Nagieb Khaja og fotograf med speciale i krisezoner og krigshistorier Jan Grarup.

01. marts 2023: Anna Juul, Babak Vakili & Oscar Giese om nyt blod på skærmene

Forfatter og digter, manusforfatter & skuespiller Anna Juul, musiker, manusforfatter & podcastskaber Babak Vakili og manuskriptforfatter og skuespiller Oscar Giese.

15. marts 2023: Jørgen Leth & Bastian Emil om styrke og styrt

Journalist, forfatter, tv- og filmmand, foredragsholder, cykelkommentator og digter Jørgen Leth og forfatter, musiker & cykelsportsentuisiast Bastian Emil.

 

Du kan reservere plads til arrangementer på Babylons hjemmeside, som ved en almindelig restaurantbooking. Den eneste forskel er at det kun er muligt at bestille Babylons Menu til 425 kroner i forbindelse med ‘Fireside Chats’.