Oplev

Nyt pastasted, den perfekte kjole til sommerfesterne og en nyåbnet udstilling: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 07/06/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en ny italiensk restaurant på Nørrebro, en kjole, man kan danse i natten lang, og åbningen af en ny udstilling i Kødbyen.

Foto: PR

Lié Studio-butik 

Torsdag aften inviterede modeltvillingerne Amalie og Cecilie Moosgaard til åbningsevent i deres nye Lié Studio-butik på Vognmagergade 9 i Indre By i København. Som forventet var alt smukt, tjekket og afslappet. Butikken, der både rummer Lié Studios smykker og lædervarer, åbner i dag den 7. juni.

Foto: PR

Pastaria 

Jeg har været en tur forbi den nyåbnede italienske restaurant Pastaria, der er en del af Kølsters Tolv Haner på Nørrebro i København (RIP til Blaaregn Taverna, der lå i samme lokaler, men lukkede for en rum tid siden). Er det den bedste pasta, jeg har fået i mit liv? Måske ikke. Men kommer jeg til at sidde lige netop der i solspottet overfor Brorsons Kirke og skylle ned med kølig hvidvin og øl på fad resten af sommeren? Ja.

Foto: PR

Breathwork 

I en travl hverdag kan det være svært at huske at trække vejret helt ned i maven. Det kender jeg i hvert fald ret godt og føler pt., jeg har et nervesystem i beredskab. Derfor var det tiltrængt, da jeg i ugens løb var forbi det nye studio på Soho House i København til breathwork-session faciliteret af Mads Friis fra Growth Island. Stor anbefaling. 

Foto: PR

Frederik Nystrup-Larsen 

Fredag den 7. juni åbner kunstner Frederik Nystrup-Larsen soloudstillingen Stolen Motifs, Vol. 1 på Eighteen i Kødbyen med smukke, store blomstermotiver. Jeg skal forbi og dvæle. 

1
Foto: PR

Khaite-sko 

Jeg prøvede disse gudesmukke Khaite-sko forleden og var allerede klar til at klikke dem hjem, indtil jeg opdagede, at de koster en halv arm. Men hvis du har 9.500 kr., du ikke ved, hvad du skal gøre med, er dette et godt bud. 

2
Foto: PR

Rotate-kjole 

Sidste weekend var jeg inviteret til 50-års fødselsdag og festede natten væk i denne korte leopardsag fra Rotate Birger Christensen. Jeg elskede at have den på og allerede glæder mig til at style den resten af sommeren med flade sko og saltvandskrøllet hår.

Foto: PR

Studio 

Jeg ved ikke, om jeg har boet under en sten, men indtil for nylig kendte jeg ikke restauranten Studio, der hører til i Carlsberg Byen. Og sikke en fejl. Den tidligere Michelin-guide vinder af 'Young Chef'-prisen Christoffer Sørensen, der er køkkenchef, er én af de fire kokke, der er udtaget til Sol over Gudhjem-kokkekonkurrencen på Bornholm i år. Med andre ord: Løb.