Oplev

Ny, smuk Absolut-flaske

- 22/10/2010

Absolut Vodka har nu lavet endnu en 'limited edition'-flaske og denne gang i et superfint og feminint design, som vil pynte i selv det mørkeste barskab

Absolut Glimmer er et elegant designkoncept, der udfordrer normen for den traditionelle limited edition.

Med sit elegante design og krystalviolette facetter, er det et insisterende blikfang. Ved sin blotte tilstedeværelse er håbet, at Absolut Glimmer vil inspirere danskerne til at dresse op og nyde de små værdifulde øjeblikke af forkælelse, som Absolut kan være med til at give.

“Med Absolut Glimmer vil vi inspirere og huske på, at vi selv skal være med til at skabe højdepunkterne i livet. Vi vil understøtte ideen om, at hvilken som helst aften kan vise sig at blive til et minde for livet, er, hvad denne flaske handler om,” siger Jens Egelund Jakobsen fra Absolut Vodka.

ELLE synes vi i hvert fald, at den nye vodka-flaske fra Absolut Vodka er super-smuk, og den indbyder til lange sommeraftner på terrassen – men nu, hvor de er ved at være langt væk, kunne man snildt forestille sig, at den også kunne nydes i en blød Chesterfield-sofa med ild i pejsen og store isklumper i et tykbundet glas!