Oplev

Ny restaurantfestival: Et velgørenhedsprojekt til glæde og gavn

- 30/04/2015

Nyd skøn gourmet og støt kampen mod kræft, når DinnerBooking, Kræftens Bekæmpelse og mere end 60 af landets bedste restauranter indbyder til restaurantfestivalen Spis & Støt.

Gæst en af landets bedste restauranter og stil sulten med god samvittighed, når du fra den 1. til den 7. juni 2015 for blot 250 kr. kan nyde lækker gourmetmad i en god sags tjeneste.  Af beløbet går 40 kr. ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Blandt de deltagende restauranter findes blandt andre Grønbech og Churchil, Restaurant AOC og NIMB Vinotek, der med ønsket om at sætte fokus på en sygdom, der i dag rammer hver tredje dansker, alle tilbyder en særligt udvalgt 3-retters menu.

Læs også: Røde Kors og Vipp Street Kitchen gæster Nørreport Station

Om Spis & Støt lyder det fra Lise Atzen Bjerregaard, der er eventchef i Kræftens Bekæmpelse:

”Kræft er en af de sygdomme, som flest mennesker dør af i Danmark, og vi bliver alle på et eller andet tidspunkt i livet berørt af den – enten som patient eller pårørende. Derfor håber vi, at så mange danskere som muligt vil besøge restauranterne og nyde en dejlig middag i uge 23 samtidig med, at de støtter vores arbejde med at bekæmpe kræft.”

Glem ikke, at du med hashtagget #spisogstøt kan minde dine venner og bekendte om det gode initiativ om kampen mod kræft. Du kan allerede nu købe billetter til netop din yndlingsrestaurant – eller den restaurant, du endnu ikke har besøgt, og husk, at der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Læs også: ELLE anbefaler: Ugens tre bedste kulturelle oplevelser

Find den fulde oversigt over de deltagende restauranter og køb dine billetter her.