Oplev

Must see-dokumentar og sommerens bedste dessert: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 27/07/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en dokumentar, der får dig ud på sofaens yderste, en vidunderlig dessert og en humoristisk strik.

1

Love Is Not A Crime 

For tredje år i træk samarbejder vi på ELLE med organisationen Love Is Not A Crime og har dedikeret augustforsiden til netop dette emne. Årets T-shirt og tanktop, designet af Rotate Birger Christensen, er lanceret og sælges igen i år til fordel for Amnesty Internationals arbejde for queerpersoners rettigheder. 

T-shirt og tanktop, Rotate Birger Christensen x Love Is Not A Crime x ELLE Danmark, 350 kr. 

2

En trendy sandwich? 

Er det bare mig, eller er der toastbrødslignende sandwiches overalt for tiden? Jeg ser dem i hvert fald i hobetal på Instagram og drømmer bl.a. om at lægge vejen forbi Abrikos i Indre By. 

Abrikos Cph, Nørregade 38, 1165 København K.

3

Tomatdrømme 

... noget andet, jeg drømmer om, er den her tomatstrik fra Henrik Vibskov, som jeg har tænkt på siden brandets show under februarmodeugen, hvor jeg så den for første gang. Nu er den i butikkerne. Jeg elsker, når tøj har et strejf af humor. 

Strik, Henrik Vibskov, 2.210 kr. 

4

Lille hjerte 

Hvad sker der, når vi dropper idéen om den eneste ene? Det undersøger journalist Anna Steen Hansen i podcasten 'Åbne hjerter', som jeg har lyttet til på det seneste. Jeg tager både mig selv i at ryste lidt på hovedet og nikke genkendende til kildernes fine fortællinger om deres måde at leve (i parforhold) på. 

Åbne hjerter hos Podimo. 

5

Love seat 

Zara Home kalder den her for 'love seat'. Nuttet ik? Og virkelig pæn. 

Lænestol, Zara Home, 26.999 kr. 

6

Sommerens bedste dessert 

Er det bare mig, der har sovet lidt på Il Buco? Jeg kommer i hvert fald (for) sjældent på Islands Brygge-spottet, men efter en middag i sidste uge, ved jeg nu, at det er en fejl. Jeg kan ikke gengive præcis, hvad den her dessert bestod af (noget med kirsebær og is), men det var nok den bedste, jeg har fået denne sommer. 

Il Buco, Njalsgade 19C, 2300 København S.

7

Suede-savl

Jeg ved godt, vi er i juli, men det føles ikke ligefrem sådan vel? Jeg er mere eller mindre klar til at hoppe i efterårsgarderoben. Især hvis den kunne bestå af den her ruskindsdrøm af en jakke. 

Ruskindsjakke, Sunflower, 5.000 kr. 

The deepest breath 

Jeg skreg bogstavligt talt af min computer, da jeg så 'The deepest breath' på Netflix denne her uge. Jeg vil ikke spoile, men det er en dokumentar om den italienske fridykker Alessia Zecchini og OMG!

 

Læs ogå

Ny pastabar og en klumme, du skal læse: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen