Oplev

Morten Breum release-party

- 13/10/2010

På torsdag udgiver den dygtige og anerkendte DJ sin første plade - og du kan komme med til fest

Morten Breum, Danmarks største dj-navn hér og nu, tager for første gang sit talent ud af klubberne. Det sker på det 75 minutter lange miks “Nightclub Session”, der indeholder et helt nyt samarbejde med Nik & Jay.

Han er berømt for sin hårdtpumpende eufori og for at skære numre helt til benet og give dem et uhyre tryk. Det har gjort ham til landets mest eftertragtede dj, sikret ham en række priser samt en plads på plakaten til ‘Sensation’ i Parken.

Derfor har efterspørgslen efter Morten Breums dj-sets været enorm, og nu er det lykkes at få rettighederne til 22 numre, som Breum har smeltet sammen til ét langt, glødende miks på 75 minutter. Det lander 11. oktober under titlen “Nightclub Session”. Den digitale version af mikset indeholder foruden de fem kvarters fest også alle numrene fra mikset i fulde originalversioner – det vil sige mere end tre timers musik.

Blandt numrene finder man det helt nye nummer “Fest”, der er et samarbejde mellem Morten Breum og Nik & Jay. De har tidligere hittet sammen med “Domestic”, som også er i mikset, og Breum leger herudover med numre fra navne som Swedish House Mafia, Tinie Tempah og Dizzy Mizz Lizzy.

Udspillet fra Morten Breum er nummer ét i en serie netop med navnet “Nightclub Session”, hvor profilerede dj’s udgiver samlede miks i albumform.

FESTEN

Udgivelsen fejres på torsdag (den 14. oktober) på den legendariske københavner-klub Jazzhouse. Festen starter kl. 23.00 og en lang række af Breums kollegaer kommer og bakker op om udgivelsen på hans første mix-album. Derfor finder man både en dj-legende som Kjeld Tolstrup og rutinerede navne som Tomas Barfod, Rune RK, Thomas Madvig, og festkonger som Knald & Schlüter og Jean Von Baden bag pulten – månedens absolut hårdeste lineup! Og det er ikke alt. Kill Screen Music kigger også forbi med et heftigt livesæt og festen arrangeres af ingen andre end Nima K og Co.

Morten Breums dj-sets har gjort ham til landets mest eftertragtede dj, sikret ham en lang række priser samt en plads på plakaten til ‘Sensation’ i Parken. Oplev det hele på ‘Nightclub Session’ og kig forbi festen torsdag aften.

Der er reception fra kl 22.00 – 23.00 til presse,venner og familie(invites only!)

Festen starter kl. 23.00