Oplev

Månedens bedste bog, en vin-popup og et vasesamarbejde: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 24/05/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en nyudgivet roman, et samarbejde om et smuk glasvase og en popup, hvis events du skal holde øje med.

Bella i Jacquemus 

Topmodel Bella Hadid har generelt serveret det ene kæbetabende look efter det andet under sit visit i Cannes i forbindelse med filmfestivalen, men dette preview-look fra Jacquemus' kommende show La Casa tog prisen for mig.

1

Kun til navlen 

Jeg er halvvejs i Weekendavisen-journalist Linea Maja Ernsts fantastiske debutroman 'Kun til navlen' og glæder mig allerede til at gå på weekend, så jeg kan læse videre. Romanen handler om en gruppe venner midt i trediverne, der er samlet i et sommerhus. Jeg kan genkende stort set alt og føler mig simpelthen så set. Kæmpe anbefaling.

2

Kirkeby x The Darling 

Den Aarhus-baserede glaskunstner Alexander Kirkeby har i samarbejde med art og design guesthouse The Darling lanceret en særlig vase, der er gudesmuk både med og uden blomster i.

3

Mona hos Opérasport

Det danske modebrand Opérasport postede forleden deres nyeste 'letter' med model Mona Omar, og pludselig vil jeg have et spejl over min skænk. 

4

Ripotot

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har besøg Indre By-restauranten Ripotot, men i aften har jeg bord med en flok gode veninder. Jeg håber, denne danske hummer stadig er på menuen. 

Store Kongensgade 56, 1264 København.

5

Lara Dress 

Sommeryndighed fra altid fine Sea New York.

6

Plat du Jour

Jeg har været forbi Omada Wines Plat du Jour-popupevent på Øster Farimagsgade, der serverede udonnudler og naturvin. Mmh! Hold øje med kommende events på deres Instagram.

Læs ogå

Netflix-serie, citronkage og et nyt brand på radaren: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann