Oplev

Lagersalg og teaterforestilling: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 21/09/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet et populært lagersalg, en anmelderrost bog, der bliver til teaterforestilling, og en ny bistro.

1

Uniqlo : C

Den nye Uniqlo : C-kollektion, designet af Clare Waight Keller (tidligere creative director hos Chloé og Givenchy), er ude, og jeg vil gerne bo i den her grå cashmerestrik indtil ca. 1. maj 2024. 

2

Lagersalg 

Danske OpéraSPORT holder lagersalg i København denne weekend, så du kan få fingrene i nogle af de cool styles til ekstragode priser. Se hvor og hvornår i linket herunder.

3

ASICS x HAL STUDIOS

Et af mine yndlingssneakerbrands Asics er teamet op med det multifacettede kreative hus Hal Studios og resultatet er denne cool sneaker, der både kommer med hvide og røde snørebånd. Jeg vil skifte efter humør og bruge dem til klassiske, blå jeans. 

 

4

Ny bistro i byen 

Det føles, som om jeg blinkede med øjnene, og så lå der en ny bistro i mit hood. Restaurant Bouillon har slået dørene op, og folk er helt oppe og ringe over især de billige priser. Må komme an på en prøve. 

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg.

 

5

15!

ELLEs oktoberudgave, der er på gaden netop nu, er én stor hyldest til de personer, der på den ene eller anden måde har bidraget til eller indirekte påvirket dansk ELLE siden lanceringen i 2008. Glæd dig til at møde Jacqueline Svane, Asger Mortensen, Signe Lindkvist, Lotte Freddie, Ditte Reffstrup, Medina, Cecilia Fiona, ASATT, Anne Lie Kaas, Esben Bjerre & Peter Falktoft, Søren Kolborg, Eva Kruse, Signe Vilstrup og Aram Ostadian-Binai. Vi har bl.a. spurgt dem, hvad der er sket i deres liv, de seneste 15 år, hvilken drøm, de har udlevet, hvad de ville ønske, de havde sagt mere eller mindre – og bedt dem om deres allerbedste råd til ELLE for fremtiden.

6

Et lille liv

Jeg er i gang med bogen, der ikke ligefrem bliver overstået på en enkelt aften, men det gør til gengæld Grands teateropsætning af Hanya Yanagiharas 'Et lille liv', der er vanvittigt anmelderrost.  

Fra torsdag den 28/9. 

 

7

Frakkedrøm 

Jeg synes virkelig, COS gør det godt for tiden. Hvis ikke, man vidste bedre, kunne dette sagtens være et Jil Sander- eller old Celine-look. Jeg drømmer især hede drømme om den brune læderfrakke. 

Læderfrakke, Cos, 5.900 kr. 

8

Tank 

Pt. min yndlingstanktop, der er ekstrafin med de sorte stikninger.

Tanktop, Day, 375 kr. 

 

9

Tha calm balm 

Jeg er altid på jagt efter den perfekte læbepomade, da jeg er decideret afhængig af et eller andet form for læbeprodukt. Jeg har ladet mig fortalle, at Mantles 'The calm balm' skulle være et godt bud, så den bliver den næste, jeg skal teste. 

Læbepomade, Mantle, 275 kr. 

Læs ogå

Biograffilm og yndlingsbeautyprodukt: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

 

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.