Oplev

Italien i København, sommerlæsning og sandaler: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 28/06/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet en italiensk perle i København, en anbefaling til sommerens læsestof og et par nye sandaler.

1

Den Gamle Have 

Hvem elsker ikke en god gammeldags Tivoli-tur? Haven er smukkere end nogensinde før lige nu, hvor alt springer ud. Jeg var forbi i ugens løb og faldt i svimer over roserne.

2

De perfekte sandaler

Det er ikke et term, jeg tager let på, men jeg tror faktisk ikke, det er en overdrivelse i ovenstående scenarie. Jeg har netop klikket disse mules fra Toteme hjem og glæder mig til at style dem helt Carolyn Bessette-Kennedy-agtigt med smalle blå jeans og en cropped hvid T-shirt.

3

Leo love

Jeg har leopard på hjernen og drømmer om denne pude fra Helle Thygesen, der vil være fin i min sofa.

4

Summer Body Oil

Jeg synes, det er både lækkert og flatterende at smøre kroppen ind i en dejlig olie, især om sommeren, hvor mere af den er blottet. En af mine favoritter er denne fra Rowse, der tilmed dufter dejligt.

 

5

Fransk omelet

Den bedste franske omelet fås på Atelier September, og forleden cyklede jeg op til filialen i Hellerup. Skønt udespot hvis man som jeg bor i København og har brug for lidt luftforandring.

6

Sommerlæsning

Jeg elskede den unge danske forfatter Fine Gråbøls debutroman 'Ungeenheden' fra 2021, og nu er næste roman fra samme forfatter udkommet. Jeg skal bruge min sommerferie på at læse 'Hundrede børn', der foregår på en sangskole og handler om at være ensom blandt mange men aldrig helt alene.

 

7

Puglia i København 

Jeg tror ikke, jeg kender et menneske, der ikke vil flygte til Puglia for en aften (eller en uge ...), og faktisk er det bare en cykeltur væk. Piola på Thorvaldsensvej 2C på Frederiksberg C er leveringsdygtige i alt, du drømmer om, når du tænker italienske sommervibes. Jeg var forbi i denne uge og anbefaler særligt den fyldte pasta med gulerod og okse.