Oplev

Her skal du spise til Distortion 2016

- 01/06/2016

Skal du også feste til Distortion i denne uge? Så kender du helt sikkert til, at sulten pludselig kommer snigende efter en dag med sol, dans og drinks. Derfor har vi samlet en stor mad-guide over alle de lækre steder, hvor du kan stille din sult under årets Distortion...

Så er det nu, at det sker! I dag, onsdag den 1. juni, starter gadefestivalen, Distortion, i de københavnske gader – noget, vi garanteret ikke er de eneste, der har set frem til!

Sommeren er for alvor over os, og vejret kan næppe love bedre end det er tilfældet til Distorion. Ja tak! 

Men vi ved alle, at sulten kommer snigende i løbet af de lange festlige dage med sol, drinks, musik og dans.

Vi har derfor valgt at lave en ‘Distortion madguide’ til dig, der stadig gerne vil spise lækker mad, selvom der er festival-stemning i luften.

Læs også: Her skal du feste: Guide til de fedeste gadefester under Distortion

Du kan blandt andet besøge ‘Bæst’ i Guldbergsgade på Nørrebro, ‘Bakken’ på Vesterbro ‘eller finde ‘The Organic Boho’ foodtruck, der serverer lækkert vegansk mad både til Nørrebro-gadefesten onsdag og til Vesterbro-gadefesten torsdag.

I galleriet har vi samlet et overblik til dig med alle de lækreste mad-steder til Distortion 2016. Vi har opdelt galleriet i de tre Distorton-placeringer; Nørrebro, Vesterbro og Refshaleøen, så du nemt får et overblik over, hvor du kan få stillet din sult.