Oplev

Funktionelle svampe og sæsonens yndlingsjakke: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 12/10/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet ønsket om en helt specifik rød cardigan og en boganbefaling.

1

Piola 

Jeg har stadig ikke været på den hypede pastarestaurant Piola Pastificio på Frederiksberg, og det er en kæmpe fejl. Men der er altid fuldt booket. Jeg er på venteliste til et bord næste weekend, så hvis du har en booking, må du gerne aflyse.

Thorvaldsensvej 2, 1871 Frederiksberg.

2

Bognyhed

Den danske stylist Alexandra Carl har netop løftet sløret for sin kommende bog 'Collecting fashion - nostalgia, passion, obsession’. Den udkommer først til marts, men der er åben for pre order nu. Bogen handler bl.a. om nogle af de største modesamleres arkiver, og HVEM vil ikke gerne snage i dem? Udgives af Rizzoli Publications.

 

3

Birrot

ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, havde denne smukke, røde Birrot-cardigan på forleden, og den har ikke forladt min tankestrøm siden. Brandet, der blev etableret i København i 2018 af Kyeongmin Kim og Seyoung Hong, har butik i Klareboderne, som jeg snart skal forbi. 

Cardigan, Birrot, 2.500 kr. 

Læs ogå

Michelin-popup samt weekendens podcast: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

4

Rowan 

Guderne – og folk, der har været i min mikroskopiske entré – skal vide, at jeg har mange jakker og frakker, men alle pånær én bliver decideret forsømt for tiden. Lige pt. banker mit jakkehjerte nemlig kun for Rowan ... 

Jakke, Skall Studio, 4.000 kr. 

 

5

Lion's Mane for focus

Danske Mind Studio laver økologiske, funktionelle svampeekstrakter ment som et tilskud til din kost hver dag. Det er nyt territorium for mig, men jeg er begyndt på den, der hedder 'Focus', og som er lavet på Lion's Mane. 

Svampeekstrakt, Mind Studio, 350 kr. 

6

Potpourri

Yndling lille ørering, der ville være fin tilsat en rullekrave de næste mange måneder. 

Potpourri-ørering, Marlene Juhl Jørgensen, 1.400 kr. 

7

Cable knit turtleneck 

... Og jeg taler ikke om hvilken som helst rullekrave. Her er rullekraven over alle rullekraver. Hvis jeg dør denne sæson, vil jeg gerne begraves i den (knock on wood ik?)

Zola-knit, Citizens of Humanity hos Net-a-porter, 8.500 kr. 

8

Sømærke 

I min efterårsferie vil jeg læse Sømærke af Lærke Kløvedal, der lover "en poetisk og usentimental undersøgelse af, hvad og hvem der former os – på godt og på ondt."

Sømærke, Lærke Kløvedal, Gutkind, 270 kr. 

Læs ogå

Restaurantåbning, lagersalg og fernisering: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.