Oplev

Fashionistaer støtter Røde Kors

- 30/09/2011

Prestigefulde designere og modeller bakker op om Røde Kors' arbejde ...

Når Røde Kors samler ind til fordel for mennesker ramt af sult og tørke rundt omkring i verden d. 2. oktober, er designer Charlotte Eskildsen at finde på gaden med en raslebøsse i hånden.
“Jeg skal samle ind sammen med mine børn, fordi det er skøn ting, at de får forståelse for, at der er udsatte steder i verden”, siger kvinden bag Designers Remix og medlem af Røde Kors Klub 100 – et netværk for Røde Kors-ambassadører

Også Lulu Henckel, kreativ direktør og indehaver af modesitet YouHeShe.com, tager sine børn med ud at samle ind. Hun er i år medlem af Røde Kors Klub 10.
“Jeg vil gerne lære mine børn omkring vilkårene i andre lande, og hvordan vi i Danmark kan gøre en forskel ved at hjælpe med at samle penge ind“, siger Lulu Henckel, der opfordrer til at se indsamlingen som en hyggedag med en god gåtur rundt i ens nærmiljø.

Genbrug med god samvittighed
Christel Winther
er international model og blogger. Hun støtter Røde Kors ved at donere og udvælge tøj til Røde Kors’ online genbrugsshop, som er lanceret sammen med modesitet Miinto.dk.

Christel Winther opfordrer alle, der ikke har mulighed for at gå ud med raslebøssen d. 2. oktober, til at shoppe for en god sags skyld i stedet:
“Jeg har altid købt meget genbrugstøj selv og kan godt lide, at hvert piece har sin egen historie. I stedet for at købe en stil i en designerbutik kan du skabe din egen stil og få noget resten af befolkningen ikke går med”.

Charlotte Eskildsen har støttet Røde Kors gennem flere år og har tidligere designet et tørklæde for organisationen.
“Mit arbejde som Røde Kors ambassadør er vigtigt for mig fordi det rent menneskeligt giver god mening. Det er fedt at have en mærkesag både for mig som person og for mit brand”, siger Charlotte Eskildsen.

Vil du være med til at støtte Røde Kors’ arbejde, så meld dig som indsamler på www.RødeKors.dk/indsamler eller tjek ind på Røde Kors’ genbrugsshop på nettet www.RødeKors.dk/butik.
Butikken er udviklet i samarbejde med Skandinaviens største online modebutik Miinto.dk, og i butikken kan du finde det skæve og moderigtige tøj – fra mærkevarer som Burberry, Armani og Kenzo til unikke retro-kjolefund.