Oplev

En gratis modeudstilling + Københavns bedste is: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 04/08/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en ny modeudstilling (med gratis adgang), den bedste is, hun nogensinde har spist, og en vintagetaske.

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Backstage 

Den 8. august åbner vi på ELLE i samarbejde med Designmuseum Danmark og fotograf Lasse Bak Mejlvang udstillingen ‘Backstage: 15 års fotografi fra Copenhagen Fashion Week’. Og det bedste af det hele? Der er gratis adgang for alle! 

PS ... I ELLEs augustnummer, der er på gaden nu, deler modefotografen i øvrigt sine personlige minder om favoritbillederne, der fortæller historien om udviklingen i den københavnske modeuge. 

Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K.

1

Musthave 

... Et ord jeg egentlig ikke vil bruge om noget som helst moderelateret, men den her tanktop er seriøst den bedste, jeg nogensinde har haft. Jeg bruger den så ofte, jeg (og min vaskemaskine) kan slippe afsted med.

Tanktop, Cdlp, 735 kr. 

2

Verdensklasse 

Speaking of den bedste nogensinde. Jeg har været en tur på Alice Cph og fået is OG HVILKEN! Jeg gik med chokolade og pistacie i deres tonkabønnevaffel. Jeg har spise mange is, men jeg tror helt ærligt, det her var den bedste nogensinde. 

Alice, Markmandsgade 1, 2300 København S. 

 

3

Sexy underholdning 

Jeg er i gang med at læse den ene ud af Peechs to nye erotiske novellesamlinger, Sex. De er (indtil videre) helt anderledes end forventet og giver virkelig stof til eftertanke på flere niveauer. Kan varmt anbefales. 

Sex, People's Press, 190 kr.  

4

Jade

Jeg er vild med Amalie og Cecilie Moosgaards nyeste Lié Studio-kollektion og drømmer særligt om denne halskæde med gule jadesten. 

Halskæde, Lié Studio, 1.789 kr. 

5

Naturvin i gamle lokaler 

Alice er ikke det eneste Amager-spot, jeg har lagt vejen forbi. Lokalerne på Frankrigsgade har huset Josephine, bodegaen, siden Ruder Konge var knægt, men siden oktober sidste år, har stedet dannet ramme om vinbaren, der har beholdt samme navn. Jeg var forbi med nogle veninder, vi bestilte nærmest hele kortet, og alt var sindssygt lækkert. 

Josephine, Frankrigsgade 15, 2300 København S. 

 

Keepall

Jeg har købt en vintage Louis Vuitton Keepall 55 på Vestiaire Collective og drømmer om at genskabe Cindy Crawfords ikoniske lufthavnslook. Google det, hvis det ikke ringer en klokke.

6

The heart wants what it wants 

Jeg har talt ... der er 8. Sjov ik? 

Sweatshirt, Carne Bollente, på udsalg til 665 kr. 

Læs ogå

Must see-dokumentar og sommerens bedste dessert: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen