Se, hvilke påskeæg, vi helst vil sætte tænder i (eller bare kigge på)
Påskeæg. Nam Nam, siger vi bare. Her på redaktionen elsker vi påskeæg. Og derfor har vi på digitalredaktionen elsket vores job ekstra meget i denne uge, hvor ELLEs top 10 påskeæg skulle vælges.
Det har været en stor udfordring og en hård kamp. Der har været mange værdige kandidater, men alligevel har 10 påskeæg skilt sig ud fra mængden, været lidt lækrere, lidt skønnere og lidt mere elegant.
De fleste æg på vores top 10 liste er spiselige, og de enkelte, vi ikke har lyst til sætte tænderne i dem, er til gengæld en fryd for øjet.
Se ELLEs 10 lækre, smukke top ti påskeæg i galleriet nedenfor.
Kinder Surprise. En gammel kending, som vi bare aldrig holder op med at elske. Til gengæld kunne emballagen trænge til et løft, men altså, den er jo også en del af charmen. Kinderægget får en flot 10. plads.
På 9. pladsen har vi en lækker æske med forårsfriske og farverige chokolader. Mums.
Ro chokolade, æske med 16 chokoladekugler, 140 kr.
Vagtelæg i små glas fra Summerbird. Disse er fyldt med nougat og hasselnøddepraliné i en hvid chokolade-skal. Og den fantastiske kombi fortjener en 8. plads.
Summerbird, Vagtelæg i glas, 110 kr.
Georg Jensen laver hvert år et fint påskeæg belagt med 24 karat guld. Så det kan godt være, det ikke kan spises, men til gengæld er guld en piges næstbedste ven. Georg Jensens guldæg får en flot 7. plads.
Georg Jensen, påskeæg, 249 kr.
Luksus-påskekurv fra Godiva, et af verdens bedste chokolade-mærker. Belgisk chokolade er bare ikke til at komme uden om på en top ti-list! Godivas påskekurv får en flot 6. plads.
Godiva, Easter Discovery Hamper, ca. 1.000 kr.
Der er noget utrolig lækkert ved et porcelænsæg med dragerede mandler. Dette er fra Royal Copenhagen. Man skal selv fylde ægget med lækkerier, men Royal Copenhagens fine påskeæg lander på 5. pladsen.
Royal Copenhagen, Bonbonniere - Kaprifolie-æg, 349 kr. (uden fyld)
Johan Bülows lækre lakridser med chokoladeovertræk og pulve er bare noget af det bedste, der findes. Nu har han lavet en påskevariant, som fås i tre størrelser.
Johan Bülow, Easter, fra 70-350 kr.
Både indhold og indpakning er bare i en klasse for sig selv i Peter Beiers påskeæske. Hans lækre påskeæg leveres i en skøn træ-æske, som kan genbruges vil man vil have en refill.
Peter Beier, æske med påskeæg, 499 kr.
Måske var det farverne, måske var det den enkle måde, de blev præsenteret på, i hvid æske. Enkelt og elegant. Men det havde allermest noget at gøre med de unikke smagskombinationer. Vi kan være meget stolte af danske Summerbird, som får en særdeles flot 2. plads.
Summerbird, bakke med påskeæg, 200 kr.
Chokoladens svar på Rolls Royce. Pierre Marcolini Haute Chocolate er grundlagt i Bruxelles, i hjertet af verdens chokoladecentrum. Men foruden at skabe fantastiske chokolader, er indpakningen så elegant og delikat, at vi slet ikke var i tvivl, da vi skulle vælge en æske til førstepladsen.
Pierre Marcolini, påskeæske med Cru Eggs, ca. 750 kr. for en æske. med to bakker.