Annonce

ELLEs guide til Tokyo – download kortet her!

- 27/09/2016

Overvejer du at tage pulsen på cool Tokyo, hvor traditioner og æstetik møder moderne teknologi? Så lad dig guide af ELLE-redaktionens rejseguide til Tokyo og find vores rejseguide direkte til din telefon via SAS' nye rejseapp: SAS Remap...

Traditioner og æstetik møder moderne teknologi i Japans hovedstad Tokyo.

Fra blinkende lys og futuristiske højhuse til tyste zenhaver og elegante teceremonier, Tokyo har det bedste fra alle tider og mere til.

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med den cool og anderledes storby og vi har derfor samlet alle vores bedste tips – lige fra den gode kaffe, til hvor du skal shoppe!

Du finder vores guide i galleriet, men før du når dertil har vi lige nogle generelle ‘Do’s’ and ‘Don’ts’, som vi anbefaler dig at fælge, hvis turen går til Tokyo:

 

Do’s:

 

– Templet i Asakusa (Tokyos ældste geishadistrikt) er et af Japans mest kendte Shinto-templer, det er nemt at komme til, og så er det gratis.

– Harajuku er kendt for sin vilde (mangainspirerede) streetstyle, og særligt om søndagen mødes teenagere for at vise deres seneste outfit. Gå en tur ned ad Takeshita Dori, og vær forberedt på at føle dig betydeligt underdressed.

– Tokyo har de vildeste spillehaller, der kan få selv den mindste gambler til at blive konkurrencemenneske. Tag et kig ind i en, om ikke andet bare for at se japanerne gå op i det med liv og sjæl.

 

Don’ts:

 

– Robotcafeer, tjenestepigecafeer eller uglecafeer. Japan tager prisen for cafeer med de mest mærkelige temaer.

– Fugu, den dødelige fisk. Behøver vi sige, at det vil sætte en dæmper på din ferie?

– Park Hyatts bar, som du kender fra Lost in Translation, er efterhånden så turistet og overrendt, at det ikke føles særlig specielt. Prøv i stedet Bar High Five i Ginza-området, hvor de laver drinks, ud fra hvilke ingredienser du kan lide, og isterningerne er en kunstart i sig selv.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL TOKYO I SAS REMAP HER

Find alle vores Tokyo-tips i galleriet, hvor du kan lade dig inspirere til din næste rejse, og for at gøre det endnu nemmere for dig hurtigt at navigere mellem de mange tips, har vi benyttet os af SAS’ nye cool rejseapp, SAS Remap. 

SAS Remap er den første digitale platform, hvor man kan lave unikke og personlige rejseguides med egne og venners tips samlet i et kort – på den måde kan du samle alle dine rejsetips samlet i en guide.

Vi har lavet en “ELLE Travel: Rejseguide til Tokyo” rejseguide i SAS Remap, hvor vi har skrevet alle vores rejsetips til Tokyo ind i app’en inklusiv alle adresserne, som du hurtigt kan tage frem under turen og danne dig et overblik.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL TOKYO I SAS REMAP HER