Annonce

ELLEs guide til Stockholm – download kortet her!

- 02/09/2016

Planlægger du en tur til den skønne svenske hovedstad, Stockholm? Så lad dig guide af ELLE-redaktionens rejseguide til Stockholm og find vores rejseguide direkte til din telefon via SAS' nye rejseapp: SAS Remap...

Statelige Stockholm byder på både god shopping, lækre restauranter og muligheden for at gå cool svenske brands i bedene.

Det er byen, hvor Acne trådte sine barnesko, og hvor Byredo første gang sendte unikke duftmolekyler ud i luften, og så er det her, du kan få dig en stilig kanelbolle.

Her på ELLE-redaktionen elsker vi den svenske hovedstad, som vi heldigvis besøger et par gange om året i forbindelse med Stockholm Fashion Week.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL STOCKHOLM I SAS REMAP HER

Derfor har samlet en helt masse tips til den cool storby sammen i en rejseguide, hvor vi guider til alt fra hoteller, spisesteder, shopping og oplevelser i byen.

Vi har samlet alle vores tips i galleriet, hvor du kan lade dig inspirere til din næste rejse, og for at gøre det endnu nemmere for dig hurtigt at navigere mellem de mange tips, har vi benyttet os af SAS’ nye cool rejseapp, SAS Remap. 

SAS Remap er den første digitale platform, hvor man kan lave unikke og personlige rejseguides med egne og venners tips samlet i et kort – på den måde kan du samle alle dine rejsetips samlet i en guide.

Vi har lavet en “ELLE Travel: Rejseguide til Stockholm” rejseguide i SAS Remap, hvor vi har skrevet alle vores rejsetips til Stockholm ind i app’en inklusiv alle adresserne, som du hurtigt kan tage frem under turen og danne dig et overblik.

FIND VORES REJSEGUIDE TIL STOCKHOLM I SAS REMAP HER