Annonce

ELLE Travel: 9 steder, du skal besøge i Berlin

- 06/07/2017

Som optakt til Bread & Butter 2018 har ELLE været en tur i Berlin for at finde netop de steder, du skal besøge, hvis du planlægger en get-away til den tyske hovedstad

Berlin fortjener en kæmpe applaus! Den tyske hovedstad, der kan nås på blot 45 minutter i fly fra København, eller 7 timer på den tyske autobahn, har mere kultur, mode, kunst, historie – og ikke mindst sublime madoplevelser at byde på, end man kunne ønske sig! Her findes cutting-edge koncept-butikker med tidens mest populære modebrands, en imponerende og inspirerende scene for up-and-coming designere og håndplukket designer-vintage fra svundne tider – for ikke at tale om udvalget af highend luksusbutikker, der ligger som perler på snor langs den mondæne Kurfürstendamm… Gucci-butikken bryster sig blandt andet af at føre stort set alle pieces fra reday-to-wear kollektionen, og hvis det ikke i sig selv er grund nok til at tage af sted, har ELLE håndplukket ni øvrige steder, der sikkert vil overbevise dig til at booke en billet til Berlin nu!

Læs også: Her er programmet til Bread & Butter 2017 – modefestivalen, du ikke må gå glip af!

Du kan med fordel vente til første weekend af september med at tage af sted, da du så samtidig har muligheden for at deltage i Nordeuropas største offentlige modefestival, Zalando Bread & Butter 2018, der løber af stablen fra 31. august – 2. september i år. Zalando Breand & Butter er en 3 dages pop-up modefestival, der forener mode, shopping, musik og shows og tiltrækker en bred vifte af mode og kulturpersonligheder fra hele verden. I år kan man blandt andet opleve paneldebatter med G-Star Raw og Jaden Smith og musik perfomances fra internationale topnavne som BK Beats, Evian Christ og King Dou Dou. Der vil desuden være modeshows fra Hugo Boss, Top Shop og Zalando med flere og over 100 pop-up butikker på festivalpladsen fra brands som 2nd Day, Mads Nørgaard, Maria Black, Nike, Diesel, Adidas, Levis og mange flere. Du kan læse meget mere om hele programmet og alle brands og shows her: 

Med en billet (der kan købes fra 10 Euro) får du adgang til modeshows, eksklusive shoppemuligheder, designer-workshops og fashiontalks med blandt andre G-Star Raw og Jaden Smith. De forrige år har store navne som  Gigi Hadid, ASAP Rocky, Vivienne Westwood og Viktor & Rolf overrasket med suprise vistits og kreative talkst under Bread & Butter – og Zalando, der arrangerer festivalen, lover, at det i år bliver endnu vildere! Så se at få billetten til Berlin booket og sikre dig en plads til Zalando Bread & Butter 2018!

Læs mere om Bread & Butter her og køb billetter til Bread and Butter 2017 her.

Se med i galleriet nedenfor, hvor ELLE i samarbejde med Zalando Bread & Butter 2018 guider dig til 9 steder, du skal besøge for at få den bedste kaffe, lækreste morgenmad, fineste shopping og ultimative mode-og kulturoplevelse i Berlin.