Annonce

ELLE Travel | 7 nye steder i Paris, du skal kende

- 18/10/2017

Der hersker ingen tvivl om at vi ELLEsker Paris, og vi har været på tur i vores franske ophav, for at finde 7 nye steder, der får dig til at se Paris i et helt nyt lys! Glem Eiffeltårnet og Colette og kom i stedet med til de nye, up-coming områder og restauranter, du skal opleve næste gang du er i byernes by.

Ser du også lyserøde skyer, pink macarons og romantiske kendetegn for dig, når du tænker på Paris? Så kan du godt blinke igen, for Paris har nemlig meget mere at byde på, end de romatificerede landemærker og de (indrømmet) lettere klichébetonede og meget besøgte steder… Lige nu oplever Paris en stor opblomstring af nye cool steder og up-coming områder, der viser Paris fra en meget mere upoleret og hip side, end det postkort-image, mange ellers forbinder med Byernes By. 

Læs også: Oplev romantiske Paris

Områder som Pigalle (det gamle Redlight District omkring Moulin Rouge) spytter hippe boutique hoteller ud på stribe, øko-steder som Bio c’et Bon og Naturalia findes på hvert et gadehjørne og streetart-kulturen boomer. I det 11. arrondissement er the-place-to-be Oberkampf-området, hvor cool butikker, hoteller og en eksperimenterende gourmet-scene lokker de lokale, der flokkes i gaderne omkring de hippe nye it-steder. 

ELLE har været et smut i Paris, for at opsøge de nye steder, der stiller den franske hovedstad i et helt nyt lys, end det vi kender! 

I videoen nedenfor kan du komme se en lille bid af det, ELLE oplevede i Paris.

En af de helt store kulinariske attraktioner er restauranten Pierre Sang, der ligger på Rue Oberkampf i hjertet af det nye område, man skal besøge, hvis man er tilhænger af streetart, hipstervibes og et mere upoleret Pariser-billede. Pierre Sang er en rising star på Paris’ gourmet-radar og hans tasting-bar i Oberkampf er bestemt et besøg værd! 

Læs også: Her får du de beste (jule) oplevelser i Paris

… Og hvis det ikke i sig selv er grund nok til at tage af sted, har ELLE håndplukket syv øvrige steder, der sikkert vil overbevise dig til at booke en billet til Paris nu!

ELLE rejste med Air France, der har hele fem daglige afgange fra København direkte til Paris (Charles de Gaulle). Se alle afgange her! 

Se med i galleriet nedenfor, hvor ELLE i samarbejde med France.fr guider dig til 7 nye steder og oplevelser i Paris, du skal kende. Vi guider til alt, lige fra den bedste morgenmad, til det nye hotel du skal bo på, den sjoveste måde at opleve Paris på og den ultimative kulinariske oplevelse. 

ELLE var invitereret til Paris af France.fr og rejste med Air France.