Annonce

ELLE inviterer dig til trendtalk ved chefredaktør Cecilie Ingdal og Creative Director Josephine Aarkrogh

- 02/08/2024

Under Københavns modeuge inviterer ELLE i samarbejde med Illum til en spændende trendtalk med chefredaktør Cecilie Ingdal og Creative Director Josephine Aarkrogh.

Nye kollektioner, knivskarpe farvepaletter og tiltalende tendenser. Efteråret står inden længe for døren, og findes der en bedre måde, at gå det i møde end med en kortlægning af, hvad vi kan se frem til at se på hylder og stativer, når de nye kollektioner ruller ind ad døren?

Vores bud: En trendtalk, hvor du kan blive dus med den kommende sæsons tendenser.

I anledning af modeugen, som atter står for døren, inviterer ELLE derfor til en skarp gennemgang af efterårets vigtigste tendenser inden for dame- og herremode samt accessories af ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal og Creative Director Josephine Aarkrogh, som selvfølgelig også besvarer det spørgsmålet, du har på hjerte.

I samarbejde med Illum inviterer vi indenfor på 2. sal i stormagasinet torsdag d. 8. august kl. 15.45, hvor du kan nyde en ELLE x Original Coffee-kaffe, mens du lader dig inspirere. Der uddeles desuden en goodiebag til de første 100 personer.

Kom og hør, hvad modehusene har at sige om efterårets mode i hjertet af København, nærmere bestemt Illum på Østergade 52, 1100 København K. Tilmeld dig (og din ven, mor, søster, kollega eller andet) ved at sende en mail med dit/jeres navn til rsvp@elle.dk.

Vi glæder os til at se – og forhåbentlig inspirere – dig!

Dato: Torsdag d. 8. august kl. 15.45
Adresse: 2.sal, Illum, Østergade 52, 1100 København K