Oplev

Doky Brothers genforenes! Kom til eksklusiv koncert på The Standard

- 06/02/2015

Doky Brothers er genforenet efter mere end 15 år! Oplev deres unikke reunion koncerter på The Standard Jazz Club i februar og marts.

Doky Brothers spillede officielt deres sidste koncert i 1998. Nu er de genforenet efter mere end 15 år og holder i den anledning en række unikke reunion-koncerter. Du kan opleve det alt sammen på The Standard Jazz Club

Læs også: Oplev Moon Skin Lucid Walk på Den Frie

I midten af 90’erne udgav Doky Brothers to banebrydende plader på det legendariske jazz label Blue Note. Udgivelserne var ikke kun store salgssucceser, men flyttede grænser for hvad jazzplader kunne udrette.

Begge albums solgte Guld i Danmark!  

En lang række af jazzens koryfæer medvirkede på brødrenes albums, som dannede grundlaget for talrige succesfulde turneer i både Danmark og i udlandet. Med deres helt personlige stil og internationale klasse er de i Danmark ofte blevet nævnt som den direkte årsag til den danske befolknings nye og brede interesse for jazz.

Læs også: Gå ikke glip af særudstillingen ‘Pels – Liv og død’

Doky Brothers’ sidste koncert blev spillet ved Danish Music Awards i Valby Hallen i februar 1998. Siden da har brødrene kun spillet sammen ved ganske få lejligheder og med flere års mellemrum.

The Standard Jazz Club præsenterer derfor med stor fornøjelse en sjælden og unik begivenhed, når pianisten Niels Lan Doky og bassisten Chris Minh Doky mødes for første gang i mange år. Gå ikke glip af Doky Brothers Reunion!

Billetter kan købes HER.

Hvor: The Standard Jazz Club

Datoer og tid: 17.-22. februar, 17.-27. marts, adgang fra klokken 18.00

Pris: 150-245 kroner.