Oplev

Digitalredaktøren: Dét skal jeg lytte til i Tisvilde

- 16/07/2015

Traditionen tro bruger digitalredaktør Laura Lawaetz en del af sin sommer i Tisvilde, og hun glæder sig meget til Musik i Lejet, der starter nu. Find ud af, hvad hun skal høre, her.

ELLEs digitalredaktør og indehaver af bloggen Stylejunkie, Laura Lawaetz, bruger en del af sin sommer i Tisvilde, og hun skal naturligvis til Musik i Lejet, der starter netop nu. Læs hele ELLEs Q&A med Laura her og find ud af, hvad hun skal høre og få hendes bedste festival tip.

Læs også: De slår tonen an – 10 skønne sangerinder

Hvorfor musik i lejet?

“Det er blevet en årlig tradition at komme til Tisvilde i slutningen af uge 29. Flere af mine venner har sommerhus der og inviterer til middage og fester. Og så bliver musikken på festivalen bare bedre fra år til år!

Hvad skal du lytte til i år? 

“Jeg ankommer desværre først til Tisvilde fredag, så jeg misser Scarlet Pleasure og Ukendt Kunstner – sidstnævnte hørte jeg på Roskilde, hvor han fyrede den af! Men jeg glæder mig helt vildt til at høre Minds of 99 igen igen og Vinnie Who, Bikstok og Lady Box bliver helt sikkert også godt!” 

Bedste festival tip? 

“Hør noget nyt! Og sørg for at få en god plads!! På Roskilde var jeg i pitten til næsten alt i år, og det gør bare oplevelsen SÅ meget federe.” 

Hvad skal du have på?

“Det bliver nok noget med en denim nederdel, t-shirt, pandebånd og hvide Superga sko. Det må gerne være farverigt og feminint, men det bliver også nødt til at være praktisk! Jeg gider ikke være bange for at ødelægge mit tøj på festival… Skoene skal kunne smides direkte i vaskemaskinen bagefter!” 

Læs også: ELLE anbefaler: Dét skal du læse i din sommerferie

Se hele musikprogrammet for Musik i Lejet her og følg med på Lauras Instagram og Snapchat @lauralawaetz.