Oplev

Diamantur og pastarestaurant: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann

- 26/04/2024

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef, Nikita Hoffmann Andersen, tæller blandt andet et diamantur, et belgisk drama og en tagliatelle bolognese-anbefaling.

1

Hestekunst

Jeg er for nylig faldet over Christine Willer på Instagram, der laver unikaværker i oliepastel, akvarel, tusch og akryl med heste. Jeg drømmer om at hænge dette i min lejlighed.

2

Movie night 

Det prisbelønnede belgiske drama Closer om de to venner Leo og Remi fra 2022 er netop kommet på DR.dk. Jeg ved med andre ord godt, hvad min fredag aften skal gå med.

3

Rose-lingeri 

Jeg har netop opdaget lingeribrandet Le Petit Trou og dette sæt roselingeri, der er så cute, at jeg næsten ikke kan rumme det!

4

Diamonds for days 

Omega har i denne uge lanceret 8 nye versioner af deres Speedmaster 38, der alle er 'blinged up' med diamanter om skiven. Mit favorit er dette i stål med brun rem. Suk ...

5

Nye NB 

Jeg spottede disse New Balance 1906RRA i multibrand-butikken END i Milano tidligere denne uge. Perfekt forårsfarvekombination!

6

Graziano 

Jeg har været en tur forbi Nørrebros nye, italienske restaurant Graziano, der levede op til alle mine forventinger. Kan især anbefale crostini-mix og tagliatelle al ragù bolognese.

7

Ripped 

Jeg har distressed/ripped jeans på hjernen og drømmer særligt om disse fra Citizens of Humanity hos Mytheresa. 

Læs ogå

Særlig highstreetkollektion og ny restaurant: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann