Kultur

Ny Dirty Dancing film har premiere i maj 2017 – se castet og de første billeder her

- 11/04/2017

Dirty Dancing - en af 80’ernes mest ikoniske film - vender tilbage i en 2017-version! Nu kan du se de første billeder af de kendte skuespillere, der spiller med, når Dirty Dancing (igen) har premiere i slutningen af maj i år.

Få ting kan få os op af stolen, som nyheder om, at de film, der har båret os gennem mange filmaftener, får nyt liv i genindspildninger med nyt cast og fornyet film-magi. Og Dirty Dancing falder bestemt i dén kategori! Allerede sidste år begyndte rygterne at svirre om, at de udødelige replikker som “Nobody puts baby in a corner” og “I carried a watermelon…” skulle finde vej over nye læber, og nu er vi altså der, hvor rygterne er blevet til et faktum, castet er bekræftet og premieren er sat allerede til slutningen af maj 2017. Yay!

Se også: Girlboss: Serien til dig, der elskede ‘The Devil Wears Prada’

Det amerikanske produktionselskab ABC har netop offentliggjort de første billeder fra genindspilningen af 80’er-klassikeren – og at dømme efter billederne er der noget at glæde sig til! For udover et gensyn med de ikoniske dansescener og det episke løft i vandet er rollelisten også en stjernespækket affære med mange kendte ansigter!

For det kræver jo bestemt sin karakter at løfte arven efter Patrick Swayze og Jennifer Grey i rollerne som Johnny Castle og Frances ‘Baby’ Houseman! I det nye cast er det den relativt ukendte Colt Prattes, der skal svinge læderjakken og skuldrene og (for)føre Baby rundt på dansegulvet – og det er noget, vi ved at han mestrer, for mens vi endnu ikke har set Prattes i en større filmrolle, har han allerede bevidst, at han kan kridte skoene. I 2012 dansede han nemlig med overbevisning i Pinks musikvideo, så mon ikke han også forstår at forføre i rollen som den charmerende, veltrænede danseinstruktør. 

Læs også: Se traileren for ’I Am Heath Ledger’: Dokumentaren, der bringer dig helt tæt på stjernens liv

Rollen som den 17-årige ‘Baby’, der falder for den hotte danseinstruktør på en familieferie, skal i 2017-versionen af Dirty Dancing spilles af Abigail Breslin, der er særligt kendt for sin hovedrolle i ’Little Miss Sunshine’, hvor hun som den yngste nogensinde blev nomineret til en Oscar.

Derudover kan man opleve Debra Messing fra ‘Will & Grace’ og ’The Wedding Date’ som Babys mor, Marjorie Houseman, ’Modern Family’-stjenen Sarah Hyland som storesøsteren, Lisa, samt ’Pussycat Dolls’-sangerinden Nicole Scherzinger som den promiskuøse Penny.

Endeligt kan du glæde dig til at se Bruce Greenwood (Mad Men) som faderen, Jake Houseman og Katey Sagal, som er kendt fra blandt andet TV-serierne Lost og Sons of Arnachy, som den fraskildte skønhedsdronning, Vivian Pressman.

Den nye indspildning af Dirty Dancing bliver tre timer lang, og som en forsmag har vi samlet nogle af de første billeder fra den kommende film i galleriet herunder.

Filmen har premiere den 24. maj 2017 på amerikansk ABC. 

ELLEs nyhedsbrev

Derudover kan du opleve Debra Messing fra ’The Wedding Day’ som Babys mor, Marjorie Houseman, ’Modern Family’-stjenen Sarah Hyland som storesøster, Lisa, samt ’Pussycat Dolls’-sangerinden som Penny.