Kultur

Miranda Hobbs, Blair Waldorf og Andy Sachs: Sådan ville dine favoritkarakterers Stories se ud på Instagram

- 18/11/2022

Der er rigeligt nørderi for fans af nogle af de mest populære film og serier, der ville ønske, de ville kunne følge deres yndlingskarakterer på Instagram.

Ville Serena van der Woodsen fra ‘Gossip Girl’ bruge mest TikTok eller Instagram? Har Miranda Hobbs fra ‘Sex and the City’ Twitter? Hvad ville Amanda Woods fra julefilmen ‘The Holiday’ poste på sin Instagram?

Når du dykker ned i nogle af dine favoritfilm og -serier, bliver du måske også så nysgerrig på karaktererne og deres liv uden for skærmen, at du måske også har tænkt over, hvilke apps og sociale medier, de ville bruge og hvordan det ville være at følge dem. 

Det behøver du ikke studse over længere, for en ny TikTok-trend har fået flere til at poste videoer med deres bud på, hvordan karakterer som Joey Tribbiani fra ‘Venner’, Lorelei Gilmore fra ‘Gilmore Girls’ og Charlotte York fra ‘Sex and the City’ ville bruge deres Story-funktion på Instagram.

Særligt brugeren @audreyybbrownn har været flittig med at give sine bud på, hvordan karakterer fra film og serier som ‘Forældrefælden’, ‘How to Lose a Guy in Ten Days’ og ‘Venner’ ville bruge deres Stories. 

Og selvom der er nogle af dem, der højest sandsynligt ikke engang ville kunne finde af at uploade en Story (Ja, vi tænker på Carrie) eller overhovedet have Instagram, så er vi vilde med konceptet, der næsten virker som et personligt indblik i karakterernes liv.  

Se nogle af vores favoritter herunder, og få den fulde effekt med mange flere billeder og Stories på TikTok her, hvor også den valgte musik er perfekt til de enkelte karakterer.

Andy Sachs fra ‘The Devil Wears Prada’

Foto: Fotos: @audreyybbrownn

Iris Simpkins fra ‘The Holiday’

Foto: Fotos: @audreyybbrownn

Samantha Jones fra ‘Sex and the City’

Foto: Fotos: @audreyybbrownn
Læs ogå

Anne Hathaway om ‘Andy’-karakteren fra ‘The Devil Wears Prada’: “Sådan ser hendes liv ud i dag”