Kultur

Mariah Careys seneste video er alt, vi behøver for at komme i julestemning

- 03/11/2022

Popdivaen har meldt julens ankomst på sin TikTok med en video, der med det samme tænder de første julelys i vores øjne.

Når det kommer til musik, findes der massive hits, som stort set alle har hørt mindst én gang. Men så er der også julehits, der er en helt anden kaliber, og som hjemsøger julen hvert evigt eneste år.

Et af dem er klassikeren ‘All I Want For Christmas’, der i år kan fejre 28-års fødselsdag. Og selvom du måske – som os – efterhånden har hørt den legendariske sang mere, end hvad godt er, så er det alligevel et kærkomment genhør, når den første gang brager ud af højtalerne op til jul. 

Og hvis du går og overvejer, hvornår det er etisk forsvarligt, at ringe julen ind, så har julens absolutte popdronning og hitmager Mariah Carey svaret til dig. Og det bliver et højt og tydeligt “Nu!”

For i sin seneste video på TikTok deklarerer stjernen julen officielt for begyndt. Her sidder hun i bedste Halloween-stil udklædt som en heks på en motionscykel (spørg ikke, hvorfor) – lige indtil hun toner frem med hendes allerbedst kendte høje whislte tone for at bane vejen for sit største hit.

@mariahcarey IT’S TIIIIIIIME!!!!!!!! ??❤️#MariahSZN ♬ original sound – Mariah Carey

Dermed er der officielt åbnet for juleballet, der samtidig også betyder, at Carey nu kan skovle en årsindtjening af royalties ind på godt to måneder. 

At Mariah Carey næsten har gjort sig mere synonym med julen end julemanden selv, er en bedrift, som meget få kan bryste sig af. Derfor er sangerens blåstempling af julesæsonens start også det eneste, vi behøver af grønt lys til, at vi endelig kan tænde for Radio Softs nonstop jule-playliste.

Læs ogå

17 nye julefilm- og serier, du skal se i år